Mölkky­joukkueita

Mölkky on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on mölkky. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne mölkky­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan mölkky­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin mölkkyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Mölkky: joukkueet kartalla
Kartta - mölkky

Jo 3 mölkkyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Norge TEAM Nimenhuuto.com

Miikka kirjoitti: Terve, kirjanpitäjäni mukaan sinulla on vielä maksamatta 2016 sählymaksu?? 12 euroa tilille FI7253500220016484 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähläys, Mölkky ja Kalastus
Oulu,Ii
Miehet
12

505 Nimenhuuto.com

Hans kirjoitti: Mökki 2016 http://www.huvila.net/2199/ (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Mölkky, Golf, Frisbeegolf, Pilkkiminen, Hiihto ja Alppihiihto
Suomi
Miehet
11

Liskomäki Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Päivää. 18.4 ei treenata. Seuraavat on 25.4. Eilen oli Mikan kanssa lupaava alku. Jatketaan siitä. T.eemu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Mölkky
Alapää
Miehet
6

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja