Mölkky­joukkueita

Mölkky on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on mölkky. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne mölkky­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan mölkky­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin mölkkyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Mölkky: joukkueet kartalla
Kartta - mölkky

Jo 2 mölkkyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Norge TEAM Nimenhuuto.com

Miikka kirjoitti: Terve, kirjanpitäjäni mukaan sinulla on vielä maksamatta 2016 sählymaksu?? 12 euroa tilille FI7253500220016484 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähläys, Mölkky ja Kalastus
Oulu,Ii
Miehet
12

Liskomäki Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Päivää. 18.4 ei treenata. Seuraavat on 25.4. Eilen oli Mikan kanssa lupaava alku. Jatketaan siitä. T.eemu (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Mölkky
Alapää
Miehet
6