Pöytätennis Oulu rajakylän y-a:n sali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu rajakylän y-a:n sali ja lajina on pöytätennis. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan pöytätennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pöytätennis - Oulu Rajakylän Y-A:N Sali

Pöytätennis - Oulu Rajakylän Y-A:N Sali

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätenniksen erikoisseura. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen harrastaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas...

Teemu kirjoitti: Katsokaa tiistain Bril-ryhmät täältä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vY3bhbsx0oZgbFjYsGcPJMKQ9d9oRCmLbLwsJ0Az1uY/edit#gid=0 (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pöytätennis
Oulu Rajakylän Y A:N Sali
Sekajoukkue
95

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pöytätennisjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pöytätennis on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.