Perhokalastus­joukkueita

Perhokalastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on perhokalastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne perhokalastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan perhokalastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin perhokalastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Perhokalastus: joukkueet kartalla
Kartta - perhokalastus

Jo 1 perhokalastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Siuntionjoen perhokalastajat Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on vain Siuntionjoen Perhokalastajien jäsenille ja tarkoitettu kosken varaamiseen sekä siihen liittyvään viestintään!

Petteri kirjoitti: Siellä koski oli paikallaan. Vesiperhosta lensi ja pikkukalaa oli paljon. Kohtalaisen aktiivisen parin tunnin kalastuksen saldo oli yksi ahven ja yksi pieni kirjolohi. Tarkoituksenani on käydä esittelemässä paikkaa torstai-iltana Juha Kalskeelle. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Perhokalastus
Siuntio
Sekajoukkue
22