Pesäpall Alajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alajärvi ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy ja lentopallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Alajärvi

Pesäpall - Alajärvi

AA Keltainen E-pojat Nimenhuuto.com

Alajärven Ankkureiden E-poikien pelisarjan joukkue.

Juha kirjoitti: Terve! Ekat reenit takana ja koko valmennustiimi oli tyytyväinen näkemäänsä. Taitoa, tahtoa ja halua harjoitella oli joka pelaajalla! Hyvä! Ensi viikon tiistaina ei siis ole reenejä Itsenäisyyspäivän takia. Seuraavat reenit on tiistaina 13.12. ja otetaan näihin reeneihin mukaan pesisvarusteiden l... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Pojat
21

AA F-pojat keltainen Nimenhuuto.com

Yhteyshenkilö: Antti Latvala alatvala76@gmail.com Valmentaja: Antti Latvala Kyösti Heikkilä

Antti kirjoitti: Hei, Harkat kestävät 1,5 tuntia, jos ei toisin ole ilmoitettu. Tätä asiaa on kyselty aika ajoin. Meillä tuo nimenhuuto on ns. karvalakkiversio (maksuton) johon ei kaikkia tietoja saa asetettua. ANtti (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Pojat
15

AA E-tytöt 2016 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Lauantaiksi suunniteltu peli Lapuaa vastaan on siirtymässä su klo 17.30 alkavaksi. Saadaanko joukkue kasaan Lapuan kaatoon? Tapahtumissa mukana myös sunnuntain peli. Käykää ilmoittautumassa. (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Tytöt
21

AA F-pojat sininen 2017 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hepskukkuu! Kesän kirjuri/tuomarivuorot löytyy nyt pelien tiedoista. Jos joku ei omalla vuorollaan paikalle pääse homaa sitten ITSE tuurarin. Ihan sama vaikka siellä tuomaroi/kirjuroi mummo, kummi, teini tai naapurin ukko, kunhan vuoro vaan tulee hoidetuksi. Ei soittoja tämän tiimoilta Teijolle e... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Pojat
15

AA F-tytöt 2017 Nimenhuuto.com

Senni kirjoitti: Hei! Senni ei todennäköisesti pääse pelaamaan su 9.7. kotipeliin. Jos joku voisi vaihtaa, niin Senni voisi lähteä joko Seinäjoelle 22.5., tai Vaasaan 28.5. T. Sanna (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Tytöt
25

AA-junnupesis2006 Nimenhuuto.com

AA E-pojat Sininen

Vertti kirjoitti: Ti 22.8. Kirjurit: Kimi, Mico Tuomarit: Aarne, Juuso, Samu Kioski: Eeli Leivonta: Ville (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Pojat
14

AA G-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Aleksin takki jäi harjoitusten jälkeen kentälle. Ei löytynyt enään kun käytiin kattelemassa.Ottiko joku takin talteen? (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Pojat
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.