Pesäpall Nurmo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmo ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo ja pesäpall.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Nurmo

Pesäpall - Nurmo

Nurmon Jymy pesis -04 Nimenhuuto.com

2004-2005 syntyneistä koostuva pesisjoukkue. Yhteystiedot: Mira Puska 040 584 0033 mira.puska@netikka.fi (Tavoitat minut parhaiten viestillä) Minttu Peltomäki ‭050 444 5100‬ minttuska.p@gmail.com

Mira kirjoitti: Heippa! Uusien likkojen vanhempien puh. numeroita tähän niin saan lisätä wappi ryhmään :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Seinäjoki, Nurmo
Tytöt
14

Nurmon Jymy C-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: jos saan kyydin (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Nurmo
Naiset
24

Nurmon Jymy teho Nimenhuuto.com

Saija kirjoitti: Tulen ellei mua soiteta töihin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Nurmo
Naiset
22

NJ pesistytöt 02 Nimenhuuto.com

Jartti kirjoitti: 24.1.2016, 7.2.2016, 21.2.2016 ja 13.3.2016 yläaseteen salivuoro on poikkeuksellisesti klo 16.00-17.30. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Nurmo
Ei asetettu
18

Laaka-flikat Nimenhuuto.com

Moomma nurmoolaanen jymy joukkue, Laaka-Flikat. Pelaamma pesäpallua erittäin rennolla ja humoristisella ottehella. Tuu kuule reenaamaan ja pelaamaan meirän kaas!

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Nurmo
Naiset
24

NJ pesis F-tytöt 07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan harrastamaan pesistä.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Nurmo
Tytöt
3

Nurmon jymy F-tytöt Nimenhuuto.com

Maija kirjoitti: Tulevia työvuoroja tyttöjen peleissä: Ke 14.6 Kahvio: Mäki-Valkama Tuomarit: Siltanen, Laaksoharju Kirjurointi, kentän vanhin: Perälä, Pihlajamäki A Maanantai 19.6 Kahvio: Keisala, Marttila Tuomarit: Mäki-Valkama Kirjurointi, kentän vanhin: Pihlajamäki P, Ylinen Maanantai 26.6 Kahvio: Haapasalmi,... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpall
Nurmo
Tytöt
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.