Pesäpall Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, jääkiekko, sähly, kaukalopallo, hyvinvointi ja juoksu.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Vihti

Pesäpall - Vihti

ViPa Naiset 2 2016 Nimenhuuto.com

ViPan coolein pesisjoukkue "ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta". Harjoitukset ovat pelaamista, mutta joskus saattaa valmentajalle iskeä into vetää taktiikka-tekniikka-strategia treenit. Kaarella on tilaa, tervetuloa mukaan!

Sirpa kirjoitti: Vapaaehtoinen LC Kalenteri myynti Kalenterin myyntihinta on 5e josta 3e myyjille ja 2e hyväntekeväisyyteen Vihdin alueella. Te joukkueet tai henkilöt jotka haluatte lähteä mukaan tekemään hyvää, ilmoittakaa minulle sunnuntai iltaan 15.10 mennessä montako kalenteria otatte myyntiin. Kalenterin voi... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Naiset
33

ViPa F-tytöt Nimenhuuto.com

Vihdin Pallon E ja F tyttöjen pesäpallojoukkue

Anne kirjoitti: Moikka, F-tyttöjen nimenhuudosta on nyt poistettu pelaajat, jotka siirtyvät ikänsä mukaisesti E-tytöiksi. Tähän F-tyttöjen porukkaan on tulossa lisää 2008-2009 syntyneitä pelaajia junnupesisryhmästä. Lisäksi harkkapäivät on nyt varmistuneet ja F-tytöt harjoittelevat Nummelan koulun liikuntasaliss... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Tytöt
9

Vihdin pallo D pojat Nimenhuuto.com

Aatu kirjoitti: Moi! Tiistaina 5.9 ei ole harjoituksia, koska E-pojilla on silloin vieraspeli Vantaalla. Torstaina taas harkat! Johanna (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Pojat
21

Harraste Naiset ViPa Nimenhuuto.com

Harrastepesis

Joukkue etsii pelaajia: Naisten harraste ryhmä

Sirpa kirjoitti: Hei On jo sen verran hämärää ja kylmää iltasella, että ei pidetä pesisiltoja enää tänä syksynä. Jos intoa riittää/on tulijoita, voidaan jatkaa keväällä 2018. - sirpa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Vihti
Naiset
11

ViPa E-tytöt Nimenhuuto.com

Vihdin Pallon E ja D-tyttöjen (vuosina 2004-2007 syntyneet) nimenhuuto.

Anne kirjoitti: TIEDOTETTAVAA: 1) Seuratoimintakysely: Teille vanhemmille on tullut sähköpostiin kysely seuran toiminnasta. Toivon, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn mahd.pian, ettei unohdu. 2) Syyslomaviikolla EI ole Speedster harkkoja 3) Heijastin talkoot ovat tuottaneet jo 400e :) :) Käykäähän nyt kaik... (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Tytöt
23

Vipa C ja B-Pojat + M2 Nimenhuuto.com

Oskari kirjoitti: Hei Talviharjoiutuskausi alkaa heti syysloman jälkeen maanantaina Nummelanharjun koululla klo 20.00. Lauantaina harjoitukset ovat Luksian liikuntasalissa klo 17. Ilmoittautukaa harjoituksiin nimenhuudon kautta. Talvikaudella D ja C pojat harjoittelevat yhdessä. Siis 2002 ja nuoremmat Lisätietoja ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Pojat
34

Vihdin pallo junioripelit 2016 Nimenhuuto.com

Sirpa kirjoitti: http://www.etelanpesis.fi/dokumentit/kil_Tulospalveluohje.pdf (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Vihti
Sekajoukkue
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.