Pesäpall Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, jääkiekko, sähly, kaukalopallo, hyvinvointi ja juoksu.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Vihti

Pesäpall - Vihti

ViPa Naiset 2 2016 Nimenhuuto.com

ViPan coolein pesisjoukkue "ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta". Harjoitukset ovat pelaamista, mutta joskus saattaa valmentajalle iskeä into vetää taktiikka-tekniikka-strategia treenit. Kaarella on tilaa, tervetuloa mukaan!

Sari kirjoitti: Tulen töistä Riihimäeltä suoraan kentälle. Ketkä lähtee autolla? Tuleeko joku muu suoraan kentälle? (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Pesäpallo
Vihti
Naiset
33

ViPa F-tytöt Nimenhuuto.com

Vihdin Pallon E ja F tyttöjen pesäpallojoukkue

Anne kirjoitti: VASTAUSTA pyydetään: Talven salivuoroja jo kovasti mietitään, yritämme ottaa huomioon lapsenne muut harrastukset myös. Vastatkaa tähän viestiketjuun, mikäli jo tiedätte, miten muiden lajien talviharkat tulevat osaltanne menemään. Yritetään välttää päällekkäisyyksiä :) (22 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Tytöt
31

Vihdin pallo D pojat Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moi,saako Jari kyydin. t.Kaitsu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Pojat
18

Harraste Naiset ViPa Nimenhuuto.com

Harrastepesis

Joukkue etsii pelaajia: Naisten harraste ryhmä

Tiina kirjoitti: Heippa. Mulla polvi ja olkapää siinä kunnossa että joudun toistaiseksi tämän harrastuksen unohtamaan. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Vihti
Naiset
12

Vipa C ja B-Pojat + M2 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: PESÄPALLON YLÄKOULULEIRITYS TANHUVAARASSA Valtakunnallinen Yläkoululeiritys (YKL) on Suomen Olympiakomitean Urheiluakatemiaohjelmaa mitä järjestetään Tanhuvaaran urheiluopiston lisäksi seitsemällä muulla urheiluopistolla. Tanhuvaaran urheiluopisto järjesti viime lukukaudella YKL'n, tulevana syksy... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Pojat
36

Vihdin pallo junioripelit 2016 Nimenhuuto.com

Sirpa kirjoitti: http://www.etelanpesis.fi/dokumentit/kil_Tulospalveluohje.pdf (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Vihti
Sekajoukkue
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.