Politiikka­joukkueita

Politiikka on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on politiikka. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne politiikka­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan politiikka­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin politiikkajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Politiikka: joukkueet kartalla
Kartta - politiikka

Jo 4 politiikkajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Raision Kokoomus Nimenhuuto.com

Raision Kokoomuksen ja RKP:n valtuustoryhmän yhteydenpito -foorumi

Heikki kirjoitti: HEI ! Valtuustoryhmän pj on saanut kaupunginjohtajalta kutsun tulle keskustelemaan johtamistavoista. Tilaisuus on torstaina 25.1 klo 18-20 kaupungintalon saunatiloissa. Pientä iltapalaa tarjolla. Tästä syystä valtuustoryhmän kokous aloitetaan jo klo 17.15. Sen jälkeen siirrymme alakertaan. Kaupun... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kunnallispolitiikka
Raisio
Sekajoukkue
19

Keski-Suomen Keskusta Nimenhuuto.com

Keskustan Keski-Suomen piirin ja erityisesti piirihallituksen yhteydenpito- ja kokouksiin ilmoittautumiskanava.

Timo kirjoitti: Tervehdys Keuruulta. Joudun skippaamaan tämän illan kokouksen äkillisesti iskeneen kuumeen vuoksi. Timo K (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Politiikka
Keski Suomi
Sekajoukkue
21

Keskusta Uusimaa Nimenhuuto.com

Keskustan Uudenmaan piirin piirihallituksen osallistumiskanava.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Politiikka
Helsinki
Sekajoukkue
24

Jämsän Keskusta Nimenhuuto.com

Marja-Liis kirjoitti: Sairas-lomalla vielä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Politiikka
Jämsä
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja