Purjehdus Suomi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Suomi ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, golf, purjehdus, kaikkikäy, baseball, taitoluistelu, lentopallo, palveluskoiriensuojelukoe ja käsipallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Suomi

Purjehdus - Suomi

Snipe Class Finland Nimenhuuto.com

Suomen Viklaliiton tavoitteena on pitää Viklapurjehdus elinvoimaisena ja Vikla kiinnostavana kevytveneluokkana Suomessa. Vikla on kahden hengen yksityyppiluokka, purjejolla, jonka pituus 4.72 m, paino 173 kg, ja jota purjehditaan ympäri maailman. Kilpailutoiminta kattaa paikallisista laivuekisoista aina MM-kisoihin saakka. Suomessa Viklapurjehdusta edistää ja edustaa Suomen Viklaliitto ry - Finlands Snipe Förbund rf. Lisätietoja www.snipe.fi

Joukkue etsii pelaajia: Snipe Class Finland on Suomen Viklaliitto ry:n nimenhuuto-sivusto Viklapurjeh...

Mai kirjoitti: Hanniksen gastina. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Purjehdus
Suomi
Ei asetettu
64

49er Nimenhuuto.com

49er Suomi

Kasimir kirjoitti: NJK INFORMERAR: Hej, 9.12 är det storstädning i omklädningsrummen, duschutrymmet och bastun. Ta alltså bort alla prylar som ni förvarar utanför ert skåp: -inga saker skall hänga på tork i duschutrymmet -inga saker skall förvaras på/under skåpen eller bänkarna NJK INFORMOI: Hej, 9.12 on pukuhuonei... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Purjehdus
Suomi
Ei asetettu
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Purjehdusjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on purjehdus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.