Puuvenesoutu­joukkueita

Puuvenesoutu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on puuvenesoutu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne puuvenesoutu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan puuvenesoutu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin puuvenesoutujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Puuvenesoutu: joukkueet kartalla
Kartta - puuvenesoutu

Jo 2 puuvenesoutujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Sysmän Sisun soutu Nimenhuuto.com

Sysmän Sisun kirkkovenejoukkue

Markku kirjoitti: Moi Miehet ei lähde Sulkavalle. Ilmoittautumismaksu siirtyy ensi vuodelle. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Puuvenesoutu
Sysmä
Ei asetettu
33

Mikkelin Soutajat-Miesjoukkue Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Tervehdys ! Eikös näillä sivuilla pitänyt näkyä kirkkovenesoututreenien alkamisaikoja ym. soutuun liittyviä tapahtumia. Soutukausi alkamassa ja samalla testaan omalta osaltani tätä Soutajien nimenhuutopalvelua käytännössä. Tämähän olisi jo voinut olla toiminnassa viime viikonlopun soutuleiriin il... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Puuvenesoutu
Mikkeli
Ei asetettu
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja