Rc autoilu­joukkueita

Rc autoilu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rc autoilu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rc autoilu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rc autoilu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rc autoilujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Rc autoilu: joukkueet kartalla
Kartta - rc autoilu

Jo 1 rc autoilujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TiimLahti Nimenhuuto.com

Henry kirjoitti: http://rc10.fi/index.php?topic=95289.msg799106#msg799106 Foorumilla päivitystä kerhon / LTCC2016 tilanteeseen. Mm. vanhat ratamatot saatiin myytyä Turkuun ja uusien ETS mattojen tilaukseen rahat kasassa! -Henry (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Rc autoilu
Lahti
Ei asetettu
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja