Ringette Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on ringette. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, ringette, pesäpallo, yleisurheilu, suunnistus ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan ringettejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seiskat 09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n 09 joukkueeseen mahtuu mukaan 2009syntyneitä tyttöjä. Harjoittelemme yleensä kaksi kertaa viikossa Klaukkalan jäähallilla. . Innokkaat voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtaja Niina Veijalaiseen niina.veijalainen@icloud.com Tervetuloa! www.sevenringettes.com

Niina kirjoitti: Viestiä myös tätä kautta! Käykää rekistöröitymässä jopox palveluun myös lapsi erikseen. Kohta laitetaan ensimmäisiä elokuun jäävuoroja. Jos olet hoitanut kirjautumiset kuntoon, kiitos aktiivisuudesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
18

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes C-ringettejoukkue

Rosa kirjoitti: myöhässä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
26

Seven Ringettes D Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Sampo kirjoitti: Uusi ringetteseuroille ja seuroissa oleville toimijoille, pelaajille, valmentajille, joukkueenjohtajille, huoltajille, vanhemmille ja jne. tarkoitettu seuraposti on ilmestynyt. Tässä linkki seurapostiin http://ringette.skrl.fi/File/Seurapostit/Seuraposti_2_2017.pdf?84784 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
44

seiskatG Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pihlan kuorihousut kateissa! On jäänyt ilmeisesti perjantain harkkojen jälkeen pukkariin tai sitten sujahtanut jonkun muun kassiin. Onko jäähallilla joku paikka, josta vois kysellä? Housut on nimikoitu. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
4