Ringette Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on ringette. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, ringette, pesäpallo, yleisurheilu, suunnistus ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan ringettejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes C-ringettejoukkue

Rosa kirjoitti: myöhässä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
26

Seven Ringettes D Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Sampo kirjoitti: Uusi ringetteseuroille ja seuroissa oleville toimijoille, pelaajille, valmentajille, joukkueenjohtajille, huoltajille, vanhemmille ja jne. tarkoitettu seuraposti on ilmestynyt. Tässä linkki seurapostiin http://ringette.skrl.fi/File/Seurapostit/Seuraposti_2_2017.pdf?84784 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
44

seiskatG Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pihlan kuorihousut kateissa! On jäänyt ilmeisesti perjantain harkkojen jälkeen pukkariin tai sitten sujahtanut jonkun muun kassiin. Onko jäähallilla joku paikka, josta vois kysellä? Housut on nimikoitu. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
4