Salibandy Hankasalmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hankasalmi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, kaukalopallo ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hankasalmi

Salibandy - Hankasalmi

Hanka 02 Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Hei, Eilisen kahvion tuotto oli 230 € sen jälkeen, kun Jannelle maksettiin limsat. Limsaa jäi turnausreissuille, ja tuolla rahalla porukka syö kerran reissulla. Kiitos kaikille, myös niille, joiden leivonnaiset jäivät myymättä. On vaikea arvioida menekkiä. Joukkueilla oli aika vähän huoltajia muk... (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Hankasalmi
Pojat
27

Sb Hanksut Nimenhuuto.com

Hankasalmen kovin harrastesäbäporukka.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Hankasalmi
Miehet
23

Hanka 08-09 Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Hei kaikki. Monitoimitalo on nyt auki. Aloitamme harjoitukset kuitenkin vasta ensi viikon sunnuntaina klo 17. Meidän vuoro on sunnuntaisin 17-19. Mukaan tarvitset mailan, kengät ja suojalasit. Jos joku haluaa tulla mukaan toimintaan, niin ilman muuta mukaan mahtuu. Jos jotain kysyttävää on, niin ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Hankasalmi
Sekajoukkue
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.