Salibandy Hankasalmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hankasalmi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, kaukalopallo ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hankasalmi

Salibandy - Hankasalmi

Hanka 02 Nimenhuuto.com

Joakim kirjoitti: Hei kaikille! Minut on valittu joukkueenjohtajaksi ja nyt olisikin tärkeää että pelaajien vanhemmat olisivat hereillä ja kuulolla sillä etsimme yhä rahastonhoitajaa joukkueellemme, löytyisikö teistä ketään halukasta? ilmoittakaa! -Joakim L (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Hankasalmi
Pojat
23

Sb Hanksut Nimenhuuto.com

Hankasalmen kovin harrastesäbäporukka.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Hankasalmi
Miehet
23

Hanka 08-09 Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Moi. Jalkapallokerho alkaa ensi viikon tiistaina 26.6. 2010 ja 2011 syntyneet on klo 17 ja 08-09 syntyneet on klo 18. Kk:n isolla kentällä. Hinta on koko kesältä 20€. T:Jarno (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Hankasalmi
Sekajoukkue
35