Salibandy Hankasalmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hankasalmi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, kaukalopallo ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hankasalmi

Salibandy - Hankasalmi

Hanka 02 Nimenhuuto.com

Veikka kirjoitti: Yhteiskyyti lähtee aamulla kello 8.00 matkahuollosta ja asemalta 8.10. Jos joku lähtee Liepeeltä, niin ilmoittakaa. Kaikki eivät mahdu kyytiin, joten ilmoittakaa, ketkä menevät omilla kyydeillä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Hankasalmi
Pojat
25

Sb Hanksut Nimenhuuto.com

Hankasalmen kovin harrastesäbäporukka.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Hankasalmi
Miehet
23

Hanka 08-09 Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Moi. Alustavasti kysyn teidän mielipidettänne tulevaisuudessa salibandyn osalta. Nyt on tullut sellaista viestiä, että tammikuussa pääsisi monnarille. Varataanko vuoro viikonlopulle lauantai tai sunnuntai illalle? Itse ajattelin sunnuntaita ja sinne 2h vuoro. Kertokaa omia mielipiteitä miten halu... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hankasalmi
Sekajoukkue
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.