Salibandy Hki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, freestyle säbä, säbä, jääkiekko ja purjehdus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hki

Salibandy - Hki

SulkaVeijot Nimenhuuto.com

Ovikoodi 1245# Varauskalenteri osoitteessa https://asp3.timmi.fi/WebTimmi/login.do?loginName=vieras_nurmijarvi&password=timmivieras&profileId=3440&adminAreaId=32

Miikka kirjoitti: HUOMIO! Nurmijärven liikuntasalit ovatkin jo joulutauolla / kiinni ensi sunnuntaina 18.12. Eli ensi sunnuntaina ei olekaan vuoroa! Kevätkausi lähtee käyntiin 15.1. Kevätkaudelle SulkaVeijot kiinnittää Ville Impiön vakiopelaajakseen (siirtosumma 99 000 000€ maksetaan Ranuan Pallolle seuraavien 500... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Freestyle säbä
Hki Klastadt All Night Long
Ei asetettu
16

Orton säbä Nimenhuuto.com

Ortonin aamusäbä: Selittämätöntä ja päämäärätöntä pallon perässä intoilua joka perjantaiaamu heti seiskalta. Tule mukaan!

Henri kirjoitti: Pekka ja Arttu tulee myös (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Säbä
Hki
Ei asetettu
26

Metsurit Nimenhuuto.com

Metlan sählääjien treeniporukka ja MIKE-salibandysarjan yhteisjoukkue Helsingin yliopiston Metsätieteellisen laitoksen kanssa.

Tuija kirjoitti: Heips! Onko porukka kiinnostunut liittymään Viikin porukoihin tämän vuoden 2016 lopussa tai vuoden 2017 alussa? Viikin Janne laittoi minulle alla olevan viestin, kun kerroin meidän ikähaitarista ja määristä, sekä mentaliteetista:) Sanokaa mielipiteitä! Viikkiläiset: "Meillä ikähaitari samoilla hu... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jokiniemi Vantaa, Viikki Hki
Sekajoukkue
37

Inspecta sählytiistai Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Ei taida tänään 14.2. riittää pääluku .. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Hki
Sekajoukkue
34

Miedot Jätkät Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: mennee vielä hetki kortin kanssa joten toivon mukaan vielä löytyy tuurareita (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Hki
Ei asetettu
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.