Salibandy Hki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, freestyle säbä ja purjehdus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hki

Salibandy - Hki

SulkaVeijot Nimenhuuto.com

Ovikoodi 1245# Varauskalenteri osoitteessa https://asp3.timmi.fi/WebTimmi/login.do?loginName=vieras_nurmijarvi&password=timmivieras&profileId=3440&adminAreaId=32

Vili kirjoitti: Laitoin myös viime keväästä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Freestyle säbä
Hki Klastadt All Night Long
Ei asetettu
18

Metsurit Nimenhuuto.com

Metlan sählääjien treeniporukka ja MIKE-salibandysarjan yhteisjoukkue Helsingin yliopiston Metsätieteellisen laitoksen kanssa.

Tuija kirjoitti: Heips! Onko porukka kiinnostunut liittymään Viikin porukoihin tämän vuoden 2016 lopussa tai vuoden 2017 alussa? Viikin Janne laittoi minulle alla olevan viestin, kun kerroin meidän ikähaitarista ja määristä, sekä mentaliteetista:) Sanokaa mielipiteitä! Viikkiläiset: "Meillä ikähaitari samoilla hu... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jokiniemi Vantaa, Viikki Hki
Sekajoukkue
37

Inspecta sählytiistai Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Jouko Pekkarinen (09:53) Moi kaikille, Sählyvuoron käyttö ollut valitettavan vähäistä, minkä johdosta ei ollut mahdollista saada konsernin sponsorointia enää vuodelle 2018, eli vuoro toistaiseksi katkolla vuoden 2018 alusta. Mikäli tilanne muuttuu ja suunnaton säbäinto herää ihmisissä, niin toivo... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hki
Sekajoukkue
38