Salibandy Nakkila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nakkila ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, futsal, pelastuskoiratoiminta, pesäpallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Nakkila

Salibandy - Nakkila

NTK Nakkila D2-juniorit Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Lauantain kotimatsiin eli 25.3 klo:9.30, siihen tarvitsemme kaksi toimitsijaa, eli pääsee paikallispeliin ihan ringsidepaikalle ;) (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Nakkila
Pojat
26

NTKG1 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi! Sunnuntaina 2.4. on poikien treeniturnaus Nakkilassa. Ensimmäiset pelit alkavat klo 09:00. Käykäähän ilmoittautumassa tuletteko mukaan. Kiitti! /Tommi (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Nakkila
Sekajoukkue
25

NTK 08-09 Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Treenit peruttu huomenna tiistailta 30.8. Viikkalasta tuli ilmoitus, että siellä on jokin tapahtuma! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Nakkila
Sekajoukkue
14

NTK Steal Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: kävin kattoos hallin kattoverho remonttia ja se oli saatu valmiiks. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Nakkilan Hornankattila
Miehet
26

NTK D1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joka osaa, niin neuvokoon, miten toimin, kun yritin yhdistää poikieni nimenhuuto -tunnukset, ja nyt meidän Kalle näkyy NTK:n pelaajalistassa. -Anne (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Nakkila
Pojat
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.