Salibandy Vantaa, tiikeri areena

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa, tiikeri areena ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vantaa, Tiikeri Areena

Salibandy - Vantaa, Tiikeri Areena

Tikkurilan Tiikerit B Edari Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kyytiä vierumäelle Pe klo 1530. Kyydissä nyt jusu ja Ilari... Pari mahtuu vielä. Laittakaa text viesti niin nopeimmat pääsevät.0405160344/Kimmo (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Vantaa, Tiikeri Areena
Miehet
26

Tikkurilan Tiikerit A edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Kuvatukset ovat täällä: http://www.flickr.com/photos/ikaresniemi/sets/72157628102151595/ --ika; (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Vantaa, Tiikeri Areena
Miehet
43

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.