Segling Esbo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Esbo ja lajina on segling. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on segling. Muita suosittuja lajeja ovat: friidrott, fudis, säbä, hoki, sähly, jalkapallo, handboll, käsipallo ja partio.

Katso lista koko maan seglingjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - segling - Esbo

Segling - Esbo

ESF Regionalgrupp Nimenhuuto.com

ESF regionalgrupp 2014

Victor kirjoitti: Victor deltar i Linnanmäkiregattan (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Segling
Esbo
Ei asetettu
21

TFR Nimenhuuto.com

Team Freedom Racing har som vision att - Utvecklas som Kappseglare - Ha massa skoj - Hantera till kappseglandet hörande processer klanderfritt På ett tre-års perspektiv vill vi vara i den nationella toppen i vår ORCi/ IRC och placera oss i bättre halvan på ett VM eller EM i entypsklassen X-41

Pär kirjoitti: Observera att detta evenemang administeras från nya inloggningen. Anmälningar här har ingen verkan (gamla systemet) (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Segling
Esbo
Ei asetettu
49

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Seglingjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on segling on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.