Sulkapallo Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, joukkuevoimistelu, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, futsal ja alppihiihto.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapallo - Kirkkonummi

Sulkapallo - Kirkkonummi

MasKin Minisulkis Nimenhuuto.com

Mietitkö lapselle harrastusta? Nyt on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan sulkikseen. Minisulkis on sulkapalloa ja monipuolista liikkumista perheen pienimmille pelaajille. Ryhmät on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille, jotka aloittelevat uutta harrastusta liikunnan parissa. Monen sulkapalloharrastus alkaa Minisulkiksesta, jossa pidetään hauskaa leikkien ja sulkapalloharjoitusten parissa. Tunneilla tehdään erilaisia harjoitteita iloisessa ja innostavassa tunnelmassa yhdessä kavereiden ja vanhempien kanssa. Tästä alkaa pelaajan polku! Tutustu iloiseen meininkiin ja ilmoittaudu mukaan. Vanhemman merkitys korostuu apuvalmentajana esimerkiksi heittämällä sulkaa lapsille. Tällöin päävalmentaja pystyy keskittymään koko harjoituskerran pyörittämiseen.

Annika kirjoitti: Moikka! Huomenna taas Minisulkis klo 18. Muistattehan, että seuraavana tiistaina on Vappu ja silloin ei pidetä treenejä. :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
19

MasalanHöntsä Nimenhuuto.com

Etsimme innokkaita salibandy, futsal ja muiden lajien harrastajia. Tämä porukka ei pelaa mitään sarjoja vaan pelaamme kuntoilun vuoksi. Hinta 5e/krt, maksu kassaan ennen treenejä ja kouluvuoroille pääsy 99e vuosikortin omistaville (toistaiseksi ei kätseismaksua)

Joukkue etsii pelaajia: Olemme avoin kuntosählyporukka Kirkkonummen Masalassa. Mukaan toimintaan pääs...

Matias kirjoitti: Olen kenttäpelaaja (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Sulkapallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
132

Kesäsulkis Nimenhuuto.com

Satunnainen porukka pelailee sulkista kesäkaudella...

Esa kirjoitti: Peruutin keskiviikon ja torstain pelit. Seuraava peli on 3.7. tiistaina Foreverissä, toivottavasti nähdään viimeistään silloin! Hyvää Juhannusta kaikille! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sulkapallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
10