Sulkapallo Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, handboll käsipallo, käsipallo, lentopallo, alppihiihto, koripallo ja futsal.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapallo - Kirkkonummi

Sulkapallo - Kirkkonummi

MasKin Minisulkis Nimenhuuto.com

Mietitkö lapselle harrastusta? Nyt on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan sulkikseen. Minisulkis on sulkapalloa ja monipuolista liikkumista perheen pienimmille pelaajille. Ryhmät on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille, jotka aloittelevat uutta harrastusta liikunnan parissa. Monen sulkapalloharrastus alkaa Minisulkiksesta, jossa pidetään hauskaa leikkien ja sulkapalloharjoitusten parissa. Tunneilla tehdään erilaisia harjoitteita iloisessa ja innostavassa tunnelmassa yhdessä kavereiden ja vanhempien kanssa. Tästä alkaa pelaajan polku! Tutustu iloiseen meininkiin ja ilmoittaudu mukaan. Vanhemman merkitys korostuu apuvalmentajana esimerkiksi heittämällä sulkaa lapsille. Tällöin päävalmentaja pystyy keskittymään koko harjoituskerran pyörittämiseen.

Niklas kirjoitti: Moi. Jos joku minisulkislaisista unohti mailansa tänne Kartannonrannan koululle tänään(10.2.2019) ja tarvitsee sitä ennen seuraavaa treeniä sen voi hakea esim. Tiistaina kello kuuden jälkeen, Torstaina puoli yhdeksän jälkeen ja Perjantaina viiden jälkeen. Löytömailat ovat maila ja varuste kaapiss... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sulkapallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
26

MasalanHöntsä Nimenhuuto.com

Etsimme innokkaita salibandy, futsal ja muiden lajien harrastajia. Tämä porukka ei pelaa mitään sarjoja vaan pelaamme kuntoilun vuoksi. Hinta 5e/krt, maksu kassaan ennen treenejä ja kouluvuoroille pääsy 99e vuosikortin omistaville (toistaiseksi ei kätseismaksua)

Joukkue etsii pelaajia: Olemme avoin kuntosählyporukka Kirkkonummen Masalassa. Mukaan toimintaan pääs...

Lauri kirjoitti: Varasijalla (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Sulkapallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
157

Kesäsulkis Nimenhuuto.com

Satunnainen porukka pelailee sulkista kesäkaudella...

Esa kirjoitti: Varasin viikolle 42 kaksi peliä, koska syysloman takia Maskissa ei ole pelejä. Tulkaa mukaan, ilmoitelkaa ajoissa, 4 pelaajaa on alaraja! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sulkapallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
10