Telinevoimistelu Mäntyharju

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mäntyharju ja lajina on telinevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on voimistelu. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, telinevoimistelu, suunnistus, teamgym, tanssi, tanssillinen voimistelu, pesäpallo, lentopallo ja tanss.

Katso lista koko maan telinevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - telinevoimistelu - Mäntyharju

Telinevoimistelu - Mäntyharju

Telinevoimistelu Salvia Nimenhuuto.com

6-7 vuotiaiden valmennusryhmä joka treenaa kaksi kertaa viikossa. Voimistelukoulun perusteita ja telinevoimistelua.

Milja kirjoitti: Bussimaksu on Staraan lähtijöiltä 8,60e/voimistelija. Maksu kerätään ensi viikon treeneissä! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Telinevoimistelu
Mäntyharju
Tytöt
9

Telinevoimistelu Senna Nimenhuuto.com

Telinevoimistelu on kehon hallintaa parhaimmillaan: lajin parissa kehittyvät niin voima ja notkeus kuin koordinaatiokykykin. Tunneilla verrytellään leikkimielisesti, kehitetään lihaskuntoa ja -venyvyyttä ja harjoitellaan sopivantasoisia temppuja telineillä.

Milja kirjoitti: Bussimaksu on Staraan lähtijöiltä 8,60e/voimistelija. Maksu kerätään ensi viikon treeneissä! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Telinevoimistelu
Mäntyharju
Sekajoukkue
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Telinevoimistelujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on telinevoimistelu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.