Tennis Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, amerikkalainen jalkapallo, yleisurheilu ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - tennis - Lohja

Tennis - Lohja

lohja-tennissparraus Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Itse pääsen klo 16 paikalle, tuleekohan kukaan muu silloin? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Tennis
Lohja
Pojat
20

lo-teTENAVAMINIMIDIvalmennus Nimenhuuto.com

Tenava mini midi tennistä alle 10-vuotiaille

Sofia kirjoitti: Hei, Sofia ei pääse osallistumasn nyt johonkin aikaan tunneille, sillä asumme osan aikaa kesään asti Pohjoisessa. Kesäkuun jälkeen palaamme taas hetkeksi Lohjalle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Tennis
Lohja
Sekajoukkue
27

Tennisleidit Nimenhuuto.com

Rentoa pelaamista hyvällä fiiliksellä

Päivitetty 14 päivää sitten

Tennis
Lohja
Naiset
5

lohja-tennisvalmennusAIKUISET Nimenhuuto.com

Jokaisen valmennusryhmän jäsen ilmoittautuu viikko kerrallaan valmennustunnilleen. Ilmoittautumiset pitää hoitaa aina SUNNUNTAI-iltaan mennessä. Ja jos sairastuu samana päivänä kun on valmennustunti niin pitää ilmoittautua ULOS + laittaa selitys.

Anette kirjoitti: Jokainen pitää käydä omilla vuoroilla ja jos haluaa käydä jollakin toisella vuorolla niin siitä pitää sopia erikseen Aneten kanssa. Muuten tämä vaikeuttaa laskutusta. Eli korvausvuoro myönnetään joka tapauksesta erikseen. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tennis
Tennari Lohja
Sekajoukkue
30

lohja-tennisvalmennusmiehet Nimenhuuto.com

Anette kirjoitti: Jukka P, Jukka K, Joakim ja Sami valmennukset alkavat 7.1.2015 klo 19 ja ensiviikolla sitten valmennus klo 17-18 joka torstai. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Tennis
Lohja (Tennari)
Miehet
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Tennisjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on tennis on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.