Tennis Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, jääpallo ja sähly.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätenniksen erikoisseura. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan! In English: Welcome to play table tennis in Oulu. We are one of the biggest table tennis clubs in Finland. All level players are welcome!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen harrastaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas...

Teemu kirjoitti: Muistakaahan lauantaiset kesäkilpailut klo 10.00 alkaen. Aamupäivällä tasoitusluokka jossa voittajalle 100€ ja kakkoselle 50€. Iltapäivällä kaksinpelit ja junioriluokka. Tervetuloa viettämään kesälauantaita pingiksen merkeissä Korvensuoran koululle! Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä: http://w... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Pöytätennis
Korvensuoran Koulu
Sekajoukkue
109

OVS Kilpavalmennus Nimenhuuto.com

Oulun Verkkopalloseuran kilpavalmennusryhmä. Täällä ilmoittaudutaan seuran järjestämille kilpailumatkoille ja leireille.

Jesse kirjoitti: Jesse on Vuokatissa ja ei pääse nyt la 8.9. tiimiextraan. T. Markku (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Tennis
Oulu
Sekajoukkue
26

Oulun Verkkopalloseura Nimenhuuto.com

Samun ryhmien treeneihin ilmoittautumiset

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Tennis
Oulu
Sekajoukkue
62

sunnuntaitennikset Nimenhuuto.com

Sunnuntain tennisvuoro.

Harri kirjoitti: Hei! Varasin ulkokentän tennistä Nallisportiin klo 14:00-15:30 suununtaiksi 2.6.2019. En tiedä milloin Korkeasaaren kentille voi varata vuoroja! Lisäksi pyysin varaamaan meille meidän vakiovuorot syyskuun 1. päivä alkaen. Eli joka sunnuntai klo 14-15 tennistä ja klo 15-16 sulkapalloa. Molemmissa ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Tennis
Oulu
Ei asetettu
20