Tennis Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, futsal, koripallo, kaukalopallo, sähly ja jääpallo.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - tennis - Oulu

Tennis - Oulu

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätenniksen erikoisseura. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen harrastaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas...

Teemu kirjoitti: Moi kaikki! Jatkossa otetaan tavaksi se että junioritreeniläiset vievät käyttämättömäksi jäävät pöydät+verkot takaisin varastoon. Isommat junnut voi viedä pöytiä ja pienemmät junnut verkkoja. Valmentajat ohjeistaa treenin jälkeen asiassa :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pöytätennis
Oulu Rajakylän Y A:N Sali
Sekajoukkue
96

OVS Kilpavalmennus Nimenhuuto.com

Oulun Verkkopalloseuran kilpavalmennusryhmä. Täällä ilmoittaudutaan seuran järjestämille kilpailumatkoille ja leireille.

Santtu kirjoitti: Jesse mukana myös Katinkullassa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Tennis
Oulu
Sekajoukkue
30

Oulun Verkkopalloseura Nimenhuuto.com

Samun ryhmien treeneihin ilmoittautumiset

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Tennis
Oulu
Sekajoukkue
62

sunnuntaitennikset Nimenhuuto.com

Sunnuntain tennisvuoro.

Harri kirjoitti: Hei! Pelataanko tänään (1.4.2018) vain tennistä, kun meitä on vain kolme? Vai jätänkö myös yhden sulkapallokentän?? Perun toisen kentän klo 11 mennessä. Terv: Harri (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Tennis
Oulu
Ei asetettu
19