Urheilu Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, yleisurheilu ja suunnistus.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Kotka

Urheilu - Kotka

karhkanv Nimenhuuto.com

Karhulan Katajaisten nuorisovalmennusryhmä 12-15-v

Oona kirjoitti: Harjoitusinfot nimenhuudon kautta siirtyvät uuteen nuorisovalmennusryhmän nimehhuutoon toukokuun alusta lähtien. Tunnukset on lähetetty kaikille, jotka ovat täyttäneet ilmoittautumislomakkeen seuran verkkosivuilla. Tähän ryhmään ei siis kohta enää kulje tieto tulevista harjoituksista. T: Oona (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Kotka
Sekajoukkue
39

Metsän koira harrastajat Nimenhuuto.com

Viisi koiratyttöä ovat järjestäneet oman "seuran", jossa pitävät myös välillä kisoja. Harkat viikonloppuisin, lauantaisin tai sunnuntaisin. Blogilta löydät lisää.☺

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Agility ja Koiraurheilu
Kotka
Tytöt
8

Karhulan Katajaiset Minijunnut Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: onko kukaan lähdössä kouvola junior gamesseihin valtteri tarvitsisi kyytiä (24 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Yleisurheilu
Kotka
Sekajoukkue
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.