Urheilu Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, lentopallo, jääkiekko, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, yleisurheilu ja suunnistus.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Kotka

Urheilu - Kotka

karhkanv Nimenhuuto.com

Karhulan Katajaisten nuorisovalmennusryhmä 12-15-v

Oona kirjoitti: Moikka! Muistakaa hoitaa ilmoittautumiset kesän treeneihin sekä kevään kilapiluihin. Uuden ryhmäjaon mukainen nimenhuuto päivitetään ensi viikolla, joten olisi tärkeää saada ilmoittautumistiedot ennen sitä. T: Oona (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu
Kotka
Sekajoukkue
42

Metsän koira harrastajat Nimenhuuto.com

Viisi koiratyttöä ovat järjestäneet oman "seuran", jossa pitävät myös välillä kisoja. Harkat viikonloppuisin, lauantaisin tai sunnuntaisin. Blogilta löydät lisää.☺

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Agility ja Koiraurheilu
Kotka
Tytöt
8

Karhulan Katajaiset Minijunnut Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Moi! Kesän harjoitusajat on päivitetty ja ilmoittautuminen avattu Katajaisten nettivuille. Minijunnut harjoittelevat tulevan kesän (ja sen jälkeenkin) junnuryhmä-nimellä. Toivottavasti ehditte täyttää mahdollisimman pian sivuilta löytyvät ilmoittautumislomakkeen, joka lapsen ja vanhempien on tärk... (15 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Yleisurheilu
Kotka
Sekajoukkue
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.