Urheilu Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, yleisurheilu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja ratsastus.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Masku

Urheilu - Masku

Maskun Kataja yleisurheilu Nimenhuuto.com

Maskun Kataja - sitkeää porukkaa!

Nooa kirjoitti: Myös Luka kyytiä vailla (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Masku
Sekajoukkue
51

Maskun Kataja yu 06-09 Nimenhuuto.com

Maskun Kataja yleisurheilu 2006-2009 syntyneiden ryhmät

Jarmo kirjoitti: Perustamme uuden kilparyhmän 9-11-vuotiaille (-06-08-syntyneet) tytöille ja pojille, ohjaajana Tero Laine. Harjoitusaika on tiistaisin klo 17-18.15 Hemmingin koulun juoksusuoralla. Kesän harjoitusaika selviää keväällä. Ryhmä on tarkoitettu ennen kaikkea sellaisille lapsille, jotka ovat kiinnostun... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Masku
Sekajoukkue
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.