Voimistelu Mäntyharju

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mäntyharju ja lajina on voimistelu. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on voimistelu. Muita suosittuja lajeja ovat: telinevoimistelu, tanssi, suunnistus, pesäpallo, salibandy ja akrobatiavoimistelu.

Katso lista koko maan voimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Telinevoimistelu Salvia Nimenhuuto.com

6-9 vuotiaiden telinevoimisteluryhmä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Milloin ja miten kenraali keskiviikkoa varten? Onkohan joku whatsapp ryhmä mihin en kuulu missä tiedotetaan? -Satu (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Telinevoimistelu
Mäntyharju
Tytöt
2

Telinevoimistelu Senna Nimenhuuto.com

Telinevoimisteluryhmä.

Salla kirjoitti: Moikka! Koronatilanteen takia johtokunta on päättänyt että seurassa pidetään viikon treenitauko alkaen heti ja päättyy 16.9. Eli seuraavat harjoitukset pidetään 22.9., pysytään terveenä! ☺️ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Telinevoimistelu
Mäntyharju
Sekajoukkue
16

Akrokerho Apollo Nimenhuuto.com

Mäntyharjun Virkistyksen Akrokerho Atlas 0-2.- luokkalaisille.

Venla kirjoitti: Talvilomalle tekemistä MäVin talviloman toimintapäivillä, kaikille 1.-6. -luokkalaisille: https://virkistys.sporttisaitti.com/tapahtumat/leirit/talviloman-toimintapaivat-2019/ (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Akrobatiavoimistelu ja Voimistelu
Mäntyharju
Sekajoukkue
13

Temppukerho voltti Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset kaikille kuluneesta kaudesta! Joulunäytökset menivät hienosti ja lapset jaksoivat todella hyvin pitkän päivän. Kiitokset huoltajille korvaamattomasta avusta! Kevätkausi starttaa torstaina 11.1 judosalilla. Treeniaika klo 16.15-17.30 jolloin ehdimme paremmin treenaamaan. Hyvää Joulua... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Voimistelu
Mäntyharju
Sekajoukkue
12

Kissankellot Nimenhuuto.com

Kissankellot on 4-6 -vuotiaiden voimistelukouluryhmä. Tunnilla liikutaan helmat heiluen ja tutustutaan voimistelun ja tanssin maailmaan leikin keinoin. Kokoonnumme tiistaisin klo. 17-18 judosalilla.

Anne kirjoitti: Moi! Iines on perjantai-aamuna Mustikkatassussa ja se pitäisi sieltä hakea mukaan. Samoin palautus päivän päätteeksi Mustikkatassuun. Sanon tänään Mustikkatassun hoitajalle Iinestä hakiessani, että näin ollaan sovittu, jos siis Essi sinulta onnistuu sinulta haku/palautus takaisin? T. Anne (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Voimistelu
Mäntyharju
Ei asetettu
15

Lupiinit Nimenhuuto.com

Lupiinit on voimistelukouluryhmä 0.-2. -luokkalaisille tytöille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka! Muistattehan ilmoittautua uudestaan Lupiineihin Mävin sivuilta, jos aiotte jatkaa! Ensimmäiset harkat ovat siis 10.1 perjantaina. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Voimistelu
Mäntyharju
Tytöt
12

Esikot Nimenhuuto.com

Esikot on 3-5 luokkalaisten voimistelukouluryhmä. Kokoonnumme keskiviikkoisin yhtenäiskoulun salissa klo 17.45 - 18.45 ja perjantaisin lukiolla klo 17 - 18

Jutta kirjoitti: Noni nyt äänestetään kumpi on teille helpompaa! Haluatteko mielummin käyttää nimenhuutoa vai olisiko parempi olla vaikka yhteinen whatsapp-ryhmä? Vastatkaa tähän viestii kumpi teidän mielestä parempi!:) Hyvää viikonloppua kaikille! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Voimistelu
Mäntyharju
Ei asetettu
7