Y Koskela, oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Koskela, oulu ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pipolätkä ja futsal.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

koskela Nimenhuuto.com

Sählyvuoro jatkuu 23.8.2019 Koskelan koululla (Tullimiehentie 8) perjantaisin klo 18.00 - 19.30. Pukukoppiin ja saliin kuljetaan alaovesta. Pääovesta tai muista ovista ei pääse kulkemaan (hälyttimet). Ulko-oveen ja pukukoppeihin on erilliset avaimet. Ulko-oven lätkä toimii 17.45 - 19.45. Salin ilmastointi on syytä laittaa päälle ennen vuoroa. Aikakytkin on salin näyttämön seinällä. Ennakkoilmoittautuminen toimii kuten ennenkin eli kuusi ilmoittautunutta torstaisin klo 18.00 vaaditaan, että vuoro pidetään. Musta ja valkoinen paita on hyvä ottaa mukaan. Vuorolle osallistuvilla tulisi olla Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassi. Lisätietoa oulunkorkeakoululiikunta.fi/fi/info

Toni kirjoitti: Tervehdys! Valitettavasti normaalikoulun tiloihin ei päästetä toistaiseksi ilta- ja viikonloppukäyttäjiä. Tässä yliopiston liikuntasuunnittelija Markku Saarelan viesti: "Hei! Tämä viesti menee kaikille ryhmille, joilla oli liikuntavuoro(ja) ONK:n koulu(i)ssa viime lukuvuonna. ONK:n johtoryhmä tek... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Koskela, Oulu
Miehet
32

Nappulahöntsä Nimenhuuto.com

Peliryhmä Oululaisille lapsille. Kokoontumiset etupäässä Koskelan-Toppilan-Tuiran-Linnanmaan-Rajakylän alueella. Pelaamme ja leikimme. Tavoitteena liikunnan riemu ja innostus. Kilpailullisia tavoitteita ei ole.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy, Jalkapallo, Pipolätkä ja Futsal
Koskela, Oulu
Sekajoukkue
2