Y Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sc Urbans pojat-06 Nimenhuuto.com

Janakkalan salibandyn tulevaisuus

Konsta kirjoitti: Lenkki ja liikkuvuus 2 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Turenki
Pojat
40

SC Urbans-10 Nimenhuuto.com

SC Urbans P-10 on pääosin vuosina 2010 syntyneiden pelaajien joukkue Janakkalan Turengista. Joukkueen tärkein tavoite on pelaamisen riemu.

Jussi kirjoitti: Huomio kaikki!!! Samin aloitteesta käytiin keskustelu joukkueen toimihenkilöiden kesken ja sovittiin, että kausimaksun 2. erästä vähennetään 40€. Eli vähentäkää saamastanne laskusta 40€ Jos ehditte maksaa jo, ilmoittakaa minulle tilinro niin palautan ylimääräisen osan. Kausi jäi kesken ja tilanne... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Turenki
Sekajoukkue
26

SC Urbans -01 Nimenhuuto.com

Mikäli haluat kehittää itseäsi ja olet valmis harjoittelemaan, tarjoamme terveen kilpailullisen ilmapiirin motivoituneessa seurassa. Harjoittelun tavoitteena: taitavia, nopeita ja kestäviä pelaajia varustettuna hyvillä sosiaalisilla taidoilla.

Joona kirjoitti: tarviin kyydin (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Turenki
Pojat
33

SC Urbans M2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Turenki
Miehet
12