Yleisurheilu Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on yleisurheilu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan yleisurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - yleisurheilu - Kerava

Yleisurheilu - Kerava

KeU yleisurheilu Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Muutoksia harjoituksiin. 2-15.10 välillä harjoitukset ainoastaan keinukalliossa keskiviikkoisin (4.10 sekä 11.10 klo 17-19) ma ja pe harjoituksia tuolla aikavälillä ei ole. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Yleisurheilu
Kerava
Sekajoukkue
58

Talentti MM Nimenhuuto.com

Valmennus kirjoitti: Talentti MM ryhmän treeniajat löytyvät Myclub sivulta https://kuy.myclub.fi/flow/login (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Järvenpää, Kerava, Tuusula
Sekajoukkue
25

Juniorivalmennusryhmä Nimenhuuto.com

Valmennus kirjoitti: Juniorivalmennusryhmän treeniajat löytyvät Myclub sivulta https://kuy.myclub.fi/flow/login (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Järvenpää, Kerava, Tuusula
Sekajoukkue
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Yleisurheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on yleisurheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.