Löydetyt joukkueet ja seurat

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Erkki kirjoitti: Avec ei osallistu karonkkaan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
52

Espoon Laulu Nimenhuuto.com

www.espoonlaulu.fi

Satu kirjoitti: Kiitos ihanasta ystävänpäiväyllätyksestä, rakkaat kuorolaiset! ❤ Hyvää kevätkautta - nähdään niin pian kuin mahdollista. Satu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Sekakuoro
Espoo
Sekajoukkue
59

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Risto kirjoitti: Hei kaikki Wähäpaimenet, Tämä kanava toimii ainakin vuoden loppuun saakka ellei toisin sovita, koska vuosimaksu on maksettu. Yhdistyksen hallitus selvittelee jatkotoimenpiteitä vuosikokouksen päätösten mukaisesti. Kun asiat saadaan selvitetyksi voidaan kokous kutsua koolle. Minun ajatukseni on, e... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
35

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Tuula kirjoitti: 18.3.2018 Marianpäivän messu Espoonlahden kirkossa Tavataan sunnuntaina kirkolla klo 10:00 ylhäällä musiikkisalissa, jonne voi jättää messun ajaksi tavarat. Huivi/solmio: punainen/lila Vaatetuksen värit: mustaa ja valkoista. Lapsen kastaminen on peruuntunut, joten Tähdet ja kuu jätetään pois laul... (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
41

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Krista Pellikka

Pekka kirjoitti: Kiitos Krista ja Repe hienosta laulu-ja oppimispaikasta kuluneena syksynä! Omaa ja Hopeakotkavierailujen äänitteitä kuunnellessa muidenkin - ainakin miesten - hiljaista ääntä kuunnellessa tuli mieleen, että voisiko kevään ohjelmassa olla vielä painottuneemmin opetusta äänen käytöstä. Miten saisi ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
20

kuorokauklahdessa Nimenhuuto.com

Yhteisölliseen kuoroon ovat tervetulleita kaikki. Alle kouluikäisten toivotaan osallistuvan aikuisen kanssa. Kuorokerroille ilmoittaudutaan etukäteen. Kuoroa ohjaavat musiikkikasvattajat (MuM) Mimmi Laaksonen ja Annika Kukkonen. Tule mukaan laulamaan!

Annika kirjoitti: Tervetuloa Yhteisöllisen kuoron ilmoittautumissivustolle! Ilmoittaudu mukaan Kesäiltaan kappelilla 15.8. klo 18.30 ja tule mukaan ideoimaan toimintaa! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kuoro
Kauklahti, Espoo
Ei asetettu
2

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
39

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Yuqing kirjoitti: Sunny could join from 13:00 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
88

Gospelryhmä Nardus Nimenhuuto.com

Olemme Espoonlahden seurakunnan aikuisten iloinen gospelryhmä. Harjoittelemme keskiviikkoisin ja esiinnymme seurakuntamme tilaisuuksissa ja joskus kutsuttuna muuallakin. Jos haluat mukaan seuraa seurakuntasanomien ilmoituksia tai ota yhteyttä seurakunnan aikuistyöhön. Kaikki ovat tervetulleita.

Anna-Elina kirjoitti: Elina poissa tänään harkoista. Olen sairaana ja olo on tasasisen huono koko ajan. ensi viikolla taas... (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Laulu
Espoo
Ei asetettu
29

Papas no Mamas Nimenhuuto.com

-

Markus kirjoitti: Tulen mahollisesti Oskun ja Lotan kanssa. (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Laulu
Espoo
Miehet
17

VoxLapsus Nimenhuuto.com

Vox Lapsus on vuonna 2008 perustettu, kokeneista kuorolaulajista koostuva kamarikuoro.

Joukkue etsii pelaajia: Kamarikuoro VOX LAPSUS on vuonna 2008 perustettu laulukokoonpano, joka mahdol...

Sheldon kirjoitti: Hei, Laitoin nyt soivat näytteet sunnuntain messun biiseistä, ja myös virsi 7 tenorin soiva satsi jos siitä on apu. Nähdään sunnuntaina klo 8.30 tuomiokirkossa :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuoro
Espoo
Ei asetettu
31

Jakaranda Nimenhuuto.com

Tuomme terveisiä eteläisestä Afrikasta laulaen, soittaen ja tanssien. Yhtyeemme ohjelmisto koostuu eteläisen Afrikan musiikista ja afrikkalaisvaikutteisesta kotimaisesta musiikista. Välillä voi aistia savannin kahinan tai kuulla afrikkalaisen ligoloinnin helisevän soinnin. Laulajien rinnalla soittavat kitarat, puhaltimet, basso ja erilaiset lyömäsoittimet.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: rockenroll! (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Laulu- ja Soitinyhtye
Espoo
Ei asetettu
34

Mammakuoro Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Naiset
22

AVTesti Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: uusi viesti (Yli 7 vuotta sitten)

Päivitetty yli 7 vuotta sitten

Laulu
Espoo
Sekajoukkue
6