Löydetyt joukkueet ja seurat

Oilers 09Magic Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Syysloma viikon reenit on peruttu!!! Johtuen vähäisestä ilmoittautumisesta. Vuorot silti käytettävissä vapaaseen pelailuun ja vetelemiseen mutta ei siis ohjattuja treenejä! Treenit jatkuvat normaalisti syysloman jälkeen. Hyvää syyslomaa! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
39

Oilers B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve, Tänään siis kevyet kinkunsulatteluharjoitukset. Ilmoittakaa oletteko in vai out? Keskiviikkona uudenvuodenaattona ei ole harjoituksia. Tämän jälkeen harjoitukset jatkuvat normaalisti ma 5.1. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
22

OilersSharks Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Joukkue: Aleksi Eetu Hermanni Iivari Kalle Klaus MiroW Okko Rasmus SamuS Verneri Maalivahdit: Iivari/MiroW Valmennus: Teemu/Marsa (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
34

04Predators Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi, Nyt on tehty päätös ensi kaudesta. Joukkueestamme lopetti pari poikaa, ja osa ei ole kiinnostunut yhdistämisestä. Tästä johtuen emme saa ensi kauteen omaa joukkuettä, joten joukkue yhdistetään Loiskeen joukkueeseen. Loiskeen valmentajat katsovat ketkä kelpuuttavat mukaan, ja kysyvät valituil... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
15

Oilers 06Tapiola Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei! Emme ole saaneet kutsua uusille Nimenhuuto-sivuille. T. Johanna Mannerkoski (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Espoo, Tapiola
Pojat
22