Löydetyt joukkueet ja seurat

JHC Helsinki Nimenhuuto.com

JHC Helsinki on joukkue mikä pelaa punakeltaista Jokeri kiekkoa suurella Jokeri sydämellä. Joukkue on Jokeri fanien perustama joukkue faneilta faneille.

Joukkue etsii pelaajia: JHC Helsinki etsii uusia vahvistuksia. Olemme Jokeri fanien perustama joukkue...

Karim kirjoitti: in jos mahtuu (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
129

Kiekko-Tiikerit 04 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit 04/05 on maaliskuussa 2012 perustettu joukkue. Joukkueessamme pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä poikia. Helsingin Kiekko-Tiikerit ry on etelähelsinkiläinen jääkiekkoon erikoistunut jääurheiluseura, jonka tavoitteena on liikunnan ilo.

Kalle kirjoitti: M 17 (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaaren Jäähalli
Ei asetettu
46

EX-TREMES Nimenhuuto.com

EXTREMES - korkealuokkaista seniorikiekkoa ( ikäluokka +/- 55v) EX TREMES harjoituksiin ja turnauksiin voit osallistua pelasitpa sarjapelejä minkä joukkueen paidassa tahansa. EX TREMES harjoituksissa pelataan suunnilleen samanikäisessä porukassa mahdollisimman laadukkaan kiekon parissa. Joukkueen harjoitusvuorot ovat Nordis areenalla. Ilmoittaudu harkkoihin !

Lauri kirjoitti: Moi - huominen jää Areenalla kello 13:30 on 1,5 tunnin vuoro. Jotta harkka toimii pitäisi saada 3 kentällistä pelaajia. Pääsetkö mukaan - muutama mies vielä puuttuu. Ilmoittaudu ja nähdään huomenna !! (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
144

HC Tankki Nimenhuuto.com

Stadi-liiga Harraste Ilta Kevyt / KHL Harraste Ilta Kevyt / Mestis

Mikko kirjoitti: W: 88,13,92,73,84,44,86,16,30,26,12,17,99,6 R: rest (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
85

RT-Kiekko Nimenhuuto.com

Rakentavaa kiekkoilua

Eetu kirjoitti: tuun varmaa vähän myöhässä heti kun rouva kerkiää kotiin.. (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki
Ei asetettu
45

HJK08 Nimenhuuto.com

HJK-08 AA/AAA joukkueemme etsii kaudelle 2019-2020 uusia kenttäpelaajia ja 1-2 maalivahtia. Meillä harjoitellaan tosissaan, mutta ei totisesti. Keskitymme toiminnassamme erinomaisen joukkuehengen luomiseen sekä lajin yksilötaitojen kehittämiseen huomioimalla pelaajia yksilöllisesti. Joukkueemme toiminta rakentuu tasoryhmien ympärille, mikä mahdollistaa pelaajien helpon siirtymisen tasoryhmien välillä ja tukee pelaajien optimaalista kehittymistä taitojen ja itseluottamuksen osalta. Teemme myös vahvasti yhteistyötä HJK:n muiden ikäluokkien kanssa tarjotaksemme pelaajillemme optimaalisen kehityskaaren pelitaitojen kehittämiseen. Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ole yhteydessä päävalmentaja Kimmo Koivulaan tai joukkueenjohtaja Tomi Koskiseen.

Joukkue etsii pelaajia: HJK-08 AA-AAA joukkue etsii kaudelle 2019-20 uusia kenttäpelaajia ja 1-2 maal...

Aatu kirjoitti: 50/50 saatetaan olla vielä pohjoisessa reissussa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
39

PaPe Nimenhuuto.com

Perinteikäs Stadilainen lätkäjengi, joka aloitti vuosikymmeniä sitten Stadi-liigassa, josta siirryttiin Snadi-liigaan ja sieltä Töölö-liigaan! Kaudeksi 2017-2018 siirryimme takaisin Stadi-liigaan. Treenaillaan arkipäivisin Ogelissa ja Pirkkolassa. Pelit pelataan pääsääntöisesti Stadihallissa! Joukkueeseen saattaa vielä mahtua jengiä, mutta kovan treidin kautta!

Pepe kirjoitti: Herätys ukot! Kausi on jo pitkällä ja Oulunkyläkin pyörii jo toista viikkoa! Yritetään välttää viime viikon pannukakku ja sankoin joukoin jäälle huomenna maanantaina! Noloa hakea lisä ukkoja pörsseistä, kun listoilla on yli 100 äijää.... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
109

Deltajengi Nimenhuuto.com

HC Deltajengi ry rekisteröitiin 3.9.2008, mutta perustettiin Deltamarinin työpaikkalätkänä jo vuonna 2000. Vuonna 2003, kun viimeinen työntekijä lähti firmasta, jengi oli omillaan. Päätettiin kuitenkin säilyttää kuvauksellinen nimemme, joka myös kertoo mistä kaikki on lähtenyt liikkeelle. Muutama mies on tosin jälleen firman palveluksessa. 34 jäsentä kaudella 2009-10 + muutama irtovuorolainen. Tulevalle kaudelle 2010-11 saatiin uusi loistava vuoro aina keskiviikkoisin klo 16.30-18 upouudesta Salmisaaren hallista, tosin pelattiin muutama vuoro siellä jo ennen vappua!

Veikko kirjoitti: Aki21:sen punainen paita jäi pukukopin pöydälle. Löytyy Deltajengin kuivaushuoneesta kiekkoämpärin päältä. -OMG (25 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
50

Helsinki Beavers Nimenhuuto.com

HELSINKI BEAVERS Yhdistyksen nimi on Helsinki Beavers ry. ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää, tukea ja kehittää harrasteluontoista jääkiekkotoimintaa Uudenmaan alueella. Yhdistyksen päämääränä on jäsentensä kokonaisvaltaisen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin vaaliminen ja edistäminen jääkiekkotoiminnan kautta. Perusarvoikseen yhdistys ilmoittaa seuraavat: kestävyys (Ihärdighet), valmius (Färdighet), voima (Kraft) ja toveruus (Kamratskap).

Antti kirjoitti: Onks 21.9. Treenit? (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
48

HJK09 Nimenhuuto.com

HJK 09 pelaa on mukava porukka, joka pelaa liikkuvaa kiekkoa iloisella ilmeellä. Harjoitukset ovat 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Paloheinän hallissa. Joukkue etsii uusia pelaajia, joten ota rohkeasti yhteyttä Jojoon: Ismo Kokko 0407325375.

Matias kirjoitti: Flunssassa (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki
Pojat
28

Maitohapot hockey Nimenhuuto.com

Kivenkova höntsä ryhmä, harrastesarjojen kauhu ;) Valon nopea hyökkäys, graniitin kova puolustus ja helmenä täysin ylivertainen maalivahti =D Kotiluola espoonlahti, muutamia kausikortteja vielä saatavilla =P

Jani kirjoitti: Onks toista veskaa ?????? (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki
Ei asetettu
79

Helsingin Kiekkokarjut Nimenhuuto.com

Helsingin Kiekkokarjut on harrastekiekkoa kerran viikossa pelaava porukka. Emme pelaa missään sarjassa, mutta muutamia ystävyysotteluita toisten jengien kanssa kauteemme mahtuu. Tasona HIKU Mestis/Liiga. Pelaamme hyvässä hengessä Paloheinän Jäähallissa joka lauantai klo 19:45 - 21:15. Peleissämme noudatetaan herrasmies-sääntöjä; ei taklata ja lämyt sekät vedot maltillisia. Jos on vapaata tilaa veskalle sitten saa antaa palaa täysillä. Jokainen pelaa omalla vastuulla ja omalla vakuutusturvalla, kertamaksu 10e (käteinen tai MobilePay). HUOM! Meillä max henkilömäärä per vuoro on 22 (20+2). Ulkopuolisena voit lisätä itsesi ko. Viikon vuorolle TO klo 10 -> kunhan tuo henkilömäärä ei ylity. Ota yhteyttä: GM Tero Väisänen tero.vaisanen(a)kotikone.fi 040 767 91 56

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia mahtuu harrastekiekko joukkueeseemme. Jos vauhdikas kiekko hyvässä p...

Heikki kirjoitti: Risto, Jarkko, Robert tulossa tänään? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki, Paloheinän Jäähalli
Miehet
37

Kiekko-Tiikerit G11 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit F11 on syyskuussa 2018 toimintansa aloittanut jääkiekkojoukkue, jonka kotihallina toimii Salmisaaren jäähalli. Harjoittelemme jääkiekon perustaitoja sekä aloitamme tällä kaudella Leijonaliigassa pelaamisen. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä lähialueen muiden joukkueiden kanssa. Joukkueeseemme mahtuu aina mukaan uusia jääkiekosta kiinnostuneita ja innostuneita pelaajia. Tervetuloa!

Jan kirjoitti: Jan varalla (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
57

Kiekko-Tiikerit 08 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit on etelähelsinkiläinen jääkiekkoseura. Liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen ovat toimintamme pääpilareita. Joukkueemme on perustettu maaliskuussa 2015 ja siinä pelaa 2008-2009 syntyneitä poikia. Kutsun joukkoomme voit pyytää oheisesta linkistä. http://kiekko-tiikerit08.nimenhuuto.com/public_join

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit 08-09 joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Kaiken tasoiset pe...

Joonas kirjoitti: Moi, tässä peliryhmä lauantaille ja valintakriteerit tosiaan Pekan mainitsemat. Kaikkien muiden toivotaan osallistuvan seuran luisteluvalmennuksiin. Kasper A (MV) Nikita Kasper Y Hayden Amos Elias Joonas Frans Kasper K Dominicus Ross Aatos (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
38

Puhis Bears Nimenhuuto.com

Puhis Bears pelaa herrasmieskiekkoa hyvässä hengessä Salmisaaren Jäähallissa joka tiistai ja torstai aamu klo 07:00-08:00. Sunnuntaisin vuoro on 21:15-22:45 kun liigaporukalla ei ole kotiottelua. Pelataan herrasmiessäännöillä; ei taklata, eikä lämätä (sunnuntaisin on Slapshot Sunday, eli lämääminen sallittua). Pelaaminen omalla vastuulla ja omalla vakuutusturvalla.

Rainer kirjoitti: 20.08 jonossa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
142

HJK06-07 Nimenhuuto.com

HJK06-07 etsii joukkueeseensa vielä muutamaa vahvistusta!

Joukkue etsii pelaajia: HJK-06 joukkue perustettiin syksyllä 2012. Joukkue muutettiin yhteisjoukkueek...

Iiro kirjoitti: Iiro yhteismajoituksessa tietty, mutta onkos niistä toimihenkilöistä vielä päästy sopimukseen? Olisiko tästä joku palaveri syytä järjestää? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
111

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Jari kirjoitti: Voi olla että tulen vähän myöhässä. Lasten kanssa teatterissa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
40

HCHKK Nimenhuuto.com

Muistakaa ilmoittautua (paina IN tai OUT) HKK:n vuoroille Nimenhuuto.com:ssa! Treenimaksu on toistaiseksi 15 euroa per vuoro. Maksetaan KÄTEISELLÄ kopissa ennen vuoroa. HKK:n tilinumero on: FI30 4055 0011 2182 58 (käytetään vain muissa yhteyksissä kuin normaaleiden treenivuorojen maksuissa!)

Juha kirjoitti: +1 tuon mukana yhden pelimiehen (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki
Ei asetettu
82

Kiekko-Tiikerit A Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit A - joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekkoa Salmisaaren uudessa ja nykyaikaisessa jäähallissa. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Hallissamme on myös nykyaikaiset varusteiden säilytys- ja kuivaustilat varusteille. Pelaamme C-junioreiden liigaa syksystä lähtien A-tasolla syyskuusta huhtikuuhun, joten vauhtia ja reipasta urheilumieltä riittää. Ota yhteyttä ja tule veloituksetta tutustumaan mukavaan joukkoomme.

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit A-joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekk...

Teo kirjoitti: Jos kunto on sen mukainen (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
33

Helsinki Metropolitains Nimenhuuto.com

Metropolitains on kaupungin lempein, hellin ja komein kiekkojoukkue. Salmisaaren kiekkovuorolla pelataan herrasmiessäännöin vauhdikasta kiekkoa suurella ja lämpimällä sydämellä, pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla.

Jenni kirjoitti: MV if needed. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
35

Ainiahockey Nimenhuuto.com

Ainia Höntsähoki Salmisaaressa

Joukkue etsii pelaajia: Työpaikan/kaveriporukan lätkävuoro joka toinen perjantai-iltapäivä Salmisaare...

Jani kirjoitti: Viikon päästä perjantaina (13.9) sitten näillä puolilla. Jaot mahdollisimman samat kun aina aiemmin. Kummallekin puolelle tulossa kaksi täyttä kenttää ja varmasti veskat myös. Mikäli jollekin tulee vielä este niin ilmoittakaa välittömästi ilmoitustaululla, että varakaveri pääsee kehiin. Kukaan ei... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Sekajoukkue
77

HJK-05 Nimenhuuto.com

Innokkuus, ahkeruus ja positiivisuus

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme on perustettu marraskuussa 2011. Kaikki -05 syntyneet jääkiekosta...

Markku kirjoitti: Ne kenellä on jäämässä pieneksi CCM light jacket / tai CCM kevyt toppatakki voivat nyt tilata sopivan kokoisen takin, millä pärjää talven. Koot ovat S, M, L. Voidaan vielä sovittaa treeneissä jos saadaan sovitusmalli hankittua. CCM HD JACKET kevyt-toppatakin SR koon hinta on 60 €. Laittakaa tähän... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Ei asetettu
32

SPF Hockey Nimenhuuto.com

Swissport Finland Oy duunikiekko

Antti kirjoitti: Tuksu menee kait maaliin? Mut toinen veska tarvittais viel! (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Airport
Sekajoukkue
115

HC Reinot Nimenhuuto.com

HC Reinot on jääkiekkojoukkue, johon pelaajat kutsutaan. Pelaajia viidenkymmenen hengen porukasta löytyy ikähaitarilla 26-62 vuotta. Reinomaiseen henkeen kuuluu että jokainen tekee parhaansa, enempää ei mieheltä voi vaatia. HC Reinot pelaa kaudella 2018-2019 S50-sarjassa, mutta pelaa mielellään myös harjoitus- ja ystävyysotteluita harrastesarjatasoisia (HIK/HIKU) joukkueita vastaan.

Mika kirjoitti: Tässä niin paljon tulijoita niin hyppään ulos. Jaetaan vuoroja jatkossakin (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
70

Helsingin Karhut Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 2005.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastekiekkojoukkue Helsingin Karhut etsii jatkuvalla haulla pelaajia. Plus...

Erki kirjoitti: Ei oo varma pääaenkö (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
25

Redstar Hki Nimenhuuto.com

Redstar Hki, kylhän ny kaikki tietää mitä se merkitsee :D

Juhana kirjoitti: työkeikka (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Jääkiekko
Helsinki
Miehet
24

NCC Nimenhuuto.com

NCC Lätkä Jäävuorot Paloheinän jäähallissa jeskiviikkoaamuisin klo 7.00 - 8.30 Joukkueen toiminnasta vastaa Janne-Matti Hiltunen/ NCC Janne-matti.hiltunen@ncc.fi

Katajamäki kirjoitti: Valkoinen kypärä jäi pukuhuoneeseen. Vein vaksille. Kypärä löytyy valvomista. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Ei asetettu
66

Diablos Nimenhuuto.com

Säännöt nimenhuutoon !!! Diabloksessa pelaavan on ilmottauduttava harjoituksiin LAUANTAINA klo 12.00 mennessä ( IN / OUT ) 10€ sakko jos jättää ilmottautumatta, Klo 12.00 jälkeen ulkopuoliset pelaajat voivat ilmottautua harjotuksiin, MAX 20 kenttäpelaajaa.

Iiro kirjoitti: Mv (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
30

MUS-Ogeli Nimenhuuto.com

MUS eli Meilahden Urheiluseura ry (tilinumero FI0957209956027519) on jo 70-luvulla Helsingin Yliopiston lääketieteen tutkijoiden perustama urheiluseura. Nykyisin se on irtautunut historiastaan ja on kaikille avoin harrastusseura. Tosin tapahtumiin osallistumista rajoitetaan, jos tulijoita on liikaa. Nämä sivut ovat Ogelin Torstaivuoron (11-12:30) ilmoittaumista ja tapahtuminen informointia varten. Kausimaksu koko kaudelta (syys-huhtikuu) on 130 € (maksetaan tilille) ja kertamaksu 13 €/kerta, joka maksetaan paikanpäällä käteisellä.

Petteri kirjoitti: Ei maalivahteja? Ei pelaajia? (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki
Miehet
36

IHK XX Nimenhuuto.com

Nyt lähtee kiekko kulkemaan kaukalossa! Tiesittehän, että hokkari on oikeastaan korkokenkä ja jää on kylmää?

Joukkue etsii pelaajia: Nainen! Jos lätkä kiinnostaa vielä tai taas. Jos et ole ikinä hokkareita jalk...

Anu kirjoitti: Ehkä pääsen :o (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Itä Helsinki
Naiset
34
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.