Löydetyt joukkueet ja seurat

KäPa 07 AC Black Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC on vuonna 2007 syntyneiden ikäluokan haastejoukkue. Harjoittelussa ja peleissä pyrimme kehittymään määrätietoisesti ja menestymäänkin; tavoitteena luoda innostava ilmapiiri jalkapallossa kehittymiseen. Harjoittelemme 3x vk:ssa n. 1,5-2 h mm. Kumpulanlaaksossa, Oulunkylässä ja Käpylän Urheilupuistossa. Kesäkaudella harjoittelemme alueen tekonurmi- ja nurmikentillä. Joukkue pelaa kahdella peliryhmällä pk-seudun -07 joukkueita vastaan. Osallistumme Talviliigaan, Winterliigaan, Hgin piirisarjaan, haasteminiliigaan, lähialueen turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja vahvan innostuksen lisäksi odotamme pelaajilta kokemusta ja käsitystä jalkapallosta sekä halua oppia ja kehittyä jalkapalloilijana. Päävalmentajana Ilari Lintukangas, 040-700 8402.

Ilari kirjoitti: Hei. Aikaistetaan ensi viikosta alkaen torstain treeniaikataulua 15 minuutilla. Näin saadaa alkuun 30 minuuttia fysiikkatreeniä ja vastaavasti lopetetaan 1930 kenttävuoron päättyessä. Mutta tänään vielä siis vanhan aikataulun mukaisesti 1745-1945. Valmentajat (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
29

09ACKäpa Nimenhuuto.com

Yuusuf kirjoitti: Moi mistä lähetä ilmoittautuneille? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
21

Käpa 08 AC White Nimenhuuto.com

Sisu kirjoitti: Moikka! Poikani Sisu on siis aloittanut uutena pelaajana whitessa ja tykkäillyt kovasti. Muut joukkueen jäsenet ovat ottaneet hänet mukavasti vastaan, kiitos tästä 🙏! Nyt joudun huhuilemaan Sisun lenkkareiden perään; hänen uudet Niken lenkkarinsa hävisivät eilen treeneissä. Tein jo eilen mittavaa... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
16