Näytä lisää valintoja

Löydetyt joukkueet ja seurat

PSS D tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Siirtyminen MyClubiin! Lähetän liittymislinkit myclubiin tänään sunnuntaina (23.10.). Liittymislinkki lähtee huoltajan sähköpostiosoitteeseen, paitsi siinä tapauksessa, että nimenhuudossa on ollut pelaajalle merkittynä tämän oma sähköpostiosoite. Toimikaa näin: - Aktivoikaa tili ja täydentäkää pe... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
52

paskat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
6

Pesä Ysit D-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Ei asetettu
Tytöt
11

Pike C-D - tytöt Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Seuratuotteet... Kun käyt Urheilutukussa, niin muista mainita Kehitys, niin saat heti alennuksen. Mun mielestä kuvassa vielä "väärät" shortsit,... Volleyball-shorteissa ei ole valkoista raitaa siinä sivussa. t.Hanna (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Ei asetettu
Tytöt
20

PIPS TYTÖT 04-05 Nimenhuuto.com

Raymond kirjoitti: Treenit tänään sään takia Rungon koulussa kuitenkin, klo 18.45-20.15! (17 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
22

PeKa tytöt 05 Nimenhuuto.com

Energinen ja mukava mimmijoukkue korisharrastuksen alkutaipaleella. Kaikille suodaan tasapuolisesti peliaikaa ja vastuuta.

Jarmo kirjoitti: Ensimmäinen ja syksyn ainoa kotiturnaus on nyt kahlattu onnistuneesti läpi. Tuloksena hyvä voitto Kouvot Blackista 52 - 22 ja kirvelevä tappio YMCA Heinola Blackille 42 - 43. Kerrassaan loistavaa joukkuepeliä ja aivan varmasti parasta joukkuepelaamista tähän mennessä. Hyviä koriinjohtaneita syött... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
16

Pohjaset Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Ensin katoma Ihc- etpo ;) (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Ei asetettu
Sekajoukkue
39

PK-35 T01 Nimenhuuto.com

Tyttöfutiksen kilpajoukkue Helsingistä

Joukkue etsii pelaajia

Piritta kirjoitti: Moi. Onko tietoa milloin on seuran taitokisat? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
27

PuPe E-pojat Nimenhuuto.com

Puijo Pesiksen E-poikien joukkue pelaa kaudella 2017 Itäisen alueen pelisarjassa sekä osallistuu kesän tenavaleirille Sotkamossa. Harjoittelemme Kuopiohallilla, Klassikalla sekä Vehmasmäen koululla. Joukkueeseen otetaan mukaan myös uusia poikia.

Marko kirjoitti: Terve. Säästöpankki optian kanssa on sopimus tehty. Joukkue saa 50 euroa jokaisesta oman talouden tuokion (OTT) keskustelusta. Ajanvaraus tapahtuu säästöpankin nettisivuilta. Valitse Kuopion konttori ja sieltä aukeaa valikko josta valitaan oman talouden tuokio. Sieltä saa varattua ajan. Muistakaa... (27 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
20

PuiU 08 Pojat Nimenhuuto.com

PuiU 08 pojat ryhmä koostuu 08-09 pejaajista tällä hetkellä. Tapahtumia joukkueella on 2kpl/viikko. Tavoitteena joukkueella on järjestää pojille hauskaa liikuntaa ja samalla tutustua jalkapallon saloihin. Pelikauden pituus joukkueella on kalenterivuoden ajan.

Tomi kirjoitti: Sori näin pikaisella aikataululla, mutta näyttää että joulujuhlien yms. takia väkeä näyttää tulevan nihkeästi paikalle ( in merkintöjä 0) joten parasta on varmaan perua tämän päivän harjoitukset. -Tomi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
24

paskiaiset Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Noin 2 vuotta sitten)

Koripallo
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

PaUjT Nimenhuuto.com

Olemme PaUn tyttöjunioreiden ryhmä. Osallistumme 2015-2016 Lentopalloliiton sarjoihin http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: Syyskauden viimeiset harjoitukset ke 21.12. klo 17-1830. Parikkalahalli on Skynetin verkkopelitapahtuman käytössä vuoden loppuun. Seuraavat harjoitukset Parikkalahallissa. 2.1.2017. Joulun väliviikolle yritetään järjestää 6vs6 harjoitusleiriä, mutta sen tarkka-ajankohta ja paikka on vielä auki. N... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Parikkala
Tytöt
9

Peka-6 tytöt Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Ei asetettu
Pojat
3

Puijo city Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

PSS A-tytöt Nimenhuuto.com

Michaela kirjoitti: Kotiottelu 8.1.2017 Tehtävät ja Tuotavat Tehtävät Pöytäkirja - Sari Penttilä (tai Kaitsu jos Sari ei pääse) Kello - Aki Hautojärvi ( tai Marja tai Kaitsu jos Aki ei pääse) Kuuluttaja - Janne Levälampi Buffa - Pulkkinen ja Eriksen Parhaat pelaajat - Tero Nurme Maalivahtien torjunnat - Timo Henriks... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
25

PAPAS D-tytöt Nimenhuuto.com

Papas D-tytöt on kaksi kertaa viikossa harjoitteleva juniorijoukkue. Treeneissä pelaamme ja käymme lajipainotteisia harjoitteita. Uudet harrastuksesta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Krista Pyykköseen, Miia Romppaseen tai Tarja Huoviseen

Tarja kirjoitti: Hei, Juttelimme Kristan kanssa kevään aikana järjestettävistä turnauksista. Oulussa järjestetään 6.-7.5 Nordic floorball turnaus. Siellä sarja myös D-tytöille. Turnauksen hinta 140 euroa/joukkue + 30 eur. turnauspassi/osallistuja. Kyselenkin, että olisiko tähän kiinnostusta? Maksu tod.näköisesti ... (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 minuuttia sitten

Salibandy
Kajaani
Tytöt
18

Ppj west 05 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

Peu Basket Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Tuun junalla Helsingistä, napatkaa mut Tampereen rautatieasemalta (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Perniö
Miehet
19

ppj west Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

PK-35 T05-06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia! Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan treeneih...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka! Kentältä löydetty kuulokkeet..minulta saa pyytää takaisin..-jani- (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
21

PPJ T0203 Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moikka, Valitettavasti joudutaan perumaan huomiset treenit, koska Jenna on reissussa ja itse olen tutustumassa Olarin kirkon tiloihin ja sopimassa papin kanssa asioista sunnuntain ristiäisiä varten. Emme saaneet ketään seuran puolelta vetämään treenejä. Kenttä on kummiski vapaana, jos haluatte me... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
36

PesäYsitEtytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Lappeenranta
Tytöt
13

PEPO X-tytöt Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Tytöt
4

Paiha Pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Paimion Hakan -06-07 syntyneiden poikien joukkue, jossa on kaksi joukkuetta. Paiha Blanco ja Paiha Verde.

Arvisto kirjoitti: Ja Niilo on maalissa lauantaina. Mukana Maskussa myös Leevi ja Miikka. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio
Pojat
33

Pipst12 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme uusia pelaajia joukkoomme. Jos olet huippupelaaja tai aloi...

Anniina kirjoitti: Vanhempainpalaverissa 5.1.2017 on sovittu, että Gutz tuotteiden myynti on helmikuussa - maaliskuussa tulossa jokaiselle 01-02 pelaajalle. Myymällä Gutz tuotteita joukkue ansaitsee rahaa joukkueen kassaan. Gutz tuotteiden myynti alkaa 27.2.17, mutta voitte jo nyt käydä sivuilla: http://gutz.fi kat... (18 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
30

pepo e10 pojat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

Pojat 2000 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet liikunnalliset 2000-synt...

Lasse kirjoitti: Yritämme aloittaa ulkoharjoitukset mahd.pian kelien salliessa. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
10

pepo 06 pojat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

PeKa tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu kokeneista ja vasta ensikosketusta jalkapalloon ottavista tytöistä ja naisista. Etsimme joukkueeseemme maalivahtia!!! Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut pelaamaan naisten kolmosessa maalivahtina .

Juuli kirjoitti: Joensuussa (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
27

PK-35 T07-08 Nimenhuuto.com

Vilja kirjoitti: Emme ole edelleenkään saaneet Viljalle pelipassia, koska rekisteröinnissä tapahtui joku virhe. Palloliiton tuen pallopäät ei vastaa sähköpostiin. Onko jollain jotain vinkkiä, miten tulisi toimia. Vähemmän pelanneilla kun näitä pelejä ei liiemmin ole, olis kiva kun niihin muutamaan pääsisi. Yst.te... (28 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Tytöt
30
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.