Perustiedot

Borgå Segelsällskap (BSS) är en segel- förening grundad i Borgå 1906. BSS som är medlem i Segling och Båtsport i Finland har idag ca 430 medlemmar och 120 registrerade segel- och motorbåtar.

Borgå Segelsällskap (BSS) on Porvoossa 1906 perustettu ja toimiva pursiseura. BSS on Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenyhdistys. BSS:llä on tänään n. 430 jäsentä ja 120 rekisteröityä purje- ja moottoriveneitä.

Lisätietoja seuran kotisivuilta...

Borgå Segelsällskap BSS: Joukkueet

BSS Punaiset 2021 Nimenhuuto.com

Borgå Segelsällskap (BSS) on Porvoossa 1906 perustettu ja toimiva pursiseura. BSS on Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenyhdistys. BSS:llä on tänään n. 430 jäsentä ja 120 rekisteröityä purje- ja moottoriveneitä BSS:n junioritoiminta pidetään Kugghamnissa, BSS:n kerhosatamassa. Siellä on jollarampit, jollatelineet sekä säilytysliiteri purjeille ja varusteille. Seuralla on yksi Laserjolla, kaksi Zoomjollaa sekä yhdeksän optimistijollaa jäseniä ja junioreita varten. Purjehdus on hieno urheilulaji ja harrastus. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kokeilla purjehtimista. Kilpatasolla purjehdus on myös todellista urheilua - haastavaa sekä fyysisesti että henkisesti. Tavoitteemme on, että purjehduksesta tulisi lapsille ja heidän perheilleen elämäntapa.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Purjehdus
Porvoo
Ei asetettu
12

BSS jollapurjehtijat 2023 Nimenhuuto.com

Borgå Segelsällskap (BSS) on Porvoossa 1906 perustettu ja toimiva pursiseura. BSS on Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenyhdistys. BSS:llä on tänään n. 430 jäsentä ja 120 rekisteröityä purje- ja moottoriveneitä. BSS:n junioritoiminta pidetään Kugghamnissa, BSS:n kerhosatamassa. Siellä on jollarampit, jollatelineet sekä säilytysliiteri purjeille ja varusteille. Seuralla on yksi Laserjolla, kaksi Zoomjollaa sekä yhdeksän optimistijollaa jäseniä ja junioreita varten. Purjehdus on hieno urheilulaji ja harrastus. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kokeilla purjehtimista. Kilpatasolla purjehdus on myös todellista urheilua - haastavaa sekä fyysisesti että henkisesti. Tavoitteemme on, että purjehduksesta tulisi lapsille ja heidän perheilleen elämäntapa.

Päivitetty 19 päivää sitten

Purjehdus
Porvoo
Sekajoukkue
23

Seuran uusimmat tiedoitteet ja viestit

Borgå Segelsällskap BSS
Milena

Syystalkoot sunnuntaina 29.9. klo 11 alkaen

Leirisunnuntaina laitetaan satama kuntoon talvea varten. Siivotaan ranta ja laitetaan tavarat talvikuntoon. Siivouksen jälkeen tarjolla tietysti grillimakkaraa.

Borgå Segelsällskap BSS
Milena

Muistakaa tilata!! aikaa on sunnuntaihin asti.
Tänäkin keväänä on tilaisuus hankkia laadukkaita Henry Lloyd tiimiasuja. Asujen hinnat ovat Asut ovat esillä ja sovitettavina Kugghamnissa 31.5. asti ja tilaukset on tehtävä 2.6. mennessä osoitteeseen bss(piste)tuotteet(miuku)hoviniemi(piste)com. Samaan osoitteeseen voi laittaa myös mahdolliset kysymykset.

Ja hienoja t-paitoja kannattaa tilata myös koko perheelle hintaan 15 euroa.

Lue loput viestit...