Marjaniemen Purjehtijat MP: Joukkueet

MP-SINISET Nimenhuuto.com

Ryhmän kevätkauden treenit ovat alkaneet torstaina 4.5.2017. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin 17:30 - 20:00 MP:llä. Judit Iho toimii Sinisen ryhmän valmentajana. MP-SINISET ryhmän kauden 2017 kalenteri löytyy täältä Nimenhuudosta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com

Jalo kirjoitti: Terve, Jalo ei pääse tänään kun emme saa kyytiä järjestymään. Torstaina Jalo on synttäreillä. Eli vasta maanantaina ensi viikolla seuraavan kerran treeneihin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
13

MP-VIHREÄT Nimenhuuto.com

MP VIHREÄT on optiryhmä kausien 2016 - 2017 aikana MP alkeiskursseilla tai kesän leireillä purjehduksen aloittaneille junioreille. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun. Ryhmän valmentajina toimivat Tua Iho ja Sofia Tynkkynen Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Tua kirjoitti: Hei! Ensi maanantaina on kevään ekat purjehdustreenit, klo 17.30-20.00. Treeneissä harjoitellaan sivutuuleen purjehdusta, kryssiä ja lenssiä. Sää on tosi lämmin, joten treenien loppupuolella saa mennä uimaan, jos haluaa! ps. Jos joku haluaa siirtyä harjoittelemaan vähän vaativampia juttuja sinise... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
41

BS-MP Punaiset Nimenhuuto.com

Ukko kirjoitti: Hei, Oliko tähän kisaan tulossa valmentajaa? Jos ei ole, niin voimmeko lainata MP:n Quicksilver-RIBin kisaan huoltoveneeksi? T. Ilkka Mattsson (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
16

HTPS Nimenhuuto.com

Helsingin Työväen Pursiseura ry perustettiin vuonna 1925. Seura toimii Itä-Helsingissä, Tullisaaren ulkoilupuiston vieressä sijaitsevassa Pyysaaressa (N 60° 10,8' E 25° 01,6').

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jollapurjehduksesta tule käymään keskiviikkoiltana Pyys...

Ahti kirjoitti: Linnanmäki regatta purjehditaan taas ensi sunnuntaina! Linnanmäki regatta purjehditaan viime vuoden tapaan kierrellen ympäri Eläintarhanlahtea. Salla lähtee regattaan ohjaajaksi, tapaaminen aamulla Pyysaaressa klo 8:30. Kilpailu on avoin kaikille alle 12 vuotiaille aloittelijoille ja haastajille ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki, Pyysaari
Ei asetettu
43

BSMPZoom Nimenhuuto.com

Zoom-seglare från östra Helsingfors med omnejd. Itä-Helsingin Zoom-purjehtijat.

Esa kirjoitti: Ilmoittautuminen MM-kisojen maajoukkueeseen on nyt auki. Huomatkaa tiukka aikataulu: http://www.zoom8.fi/zoom8-mm2018/ (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Segling ja Purjehdus
Brändö / Kulosaari
Ei asetettu
31

MP-BS Talviohjelma Nimenhuuto.com

MP BS Talvitreenit 2016 - 2017 Talvitreenien tavoitteena on parantaa purjehtijoiden urheilullisia valmiuksia ja tukea samalla purjehtijan kehitystä. MP BS Vinterträning 2016 - 2017 Vinterträning syftar till att förbättra seglarnas atletiska färdigheter och fysisk kondition och därmed stödja deras utveckling för kommande säsongen. MP BS Winter training 2016 - 2017 Winter training aims to improve the athletic skills and physical fitness of the sailors and, thus, support their development for the coming season.

Onni kirjoitti: Onko tänään treenit kosk tos ei oo mitään tapahtumia. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
24

Liitä joukkueita tälle sivulle

Voit liittää joukkueita, joihin olet kirjautuneena managerioikeuksilla.