Marjaniemen Purjehtijat MP: Joukkueet

MP-SINISET Nimenhuuto.com

Ryhmän kevätkauden treenit ovat alkaneet torstaina 4.5.2017. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin 17:30 - 20:00 MP:llä. Judit Iho toimii Sinisen ryhmän valmentajana. MP-SINISET ryhmän kauden 2017 kalenteri löytyy täältä Nimenhuudosta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com

Ekku kirjoitti: Ilmoittautukaa nimenhuutotapahtumaan niin tiedän, että olette lähdössä. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
18

MP-VIHREÄT Nimenhuuto.com

MP VIHREÄT on optiryhmä kausien 2016 - 2017 aikana MP alkeiskursseilla tai kesän leireillä purjehduksen aloittaneille junioreille. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun. Ryhmän valmentajina toimivat Tua Iho ja Sofia Tynkkynen Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Tua kirjoitti: Hei! Tämän päivän purjehdustreeneissä pääsemme purjehtimaan köliveneillä! Olisi hyvä, jos pääsisitte paikalle jo vähän ennen klo 17. Mukaan kannattaa ottaa lämpimät purjehdusvaatteet. t. Tua Iho (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
52

BS-MP Punaiset Nimenhuuto.com

Ukko kirjoitti: Nämä kisat ilmeisesti siirtyivät Porvooseen? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
15

HTPS Nimenhuuto.com

Helsingin Työväen Pursiseura ry perustettiin vuonna 1925. Seura toimii Itä-Helsingissä, Tullisaaren ulkoilupuiston vieressä sijaitsevassa Pyysaaressa (N 60° 10,8' E 25° 01,6').

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jollapurjehduksesta tule käymään keskiviikkoiltana Pyys...

Noel kirjoitti: Moi.kova tuuli, onko treenit ja jos on niin ilmeisesti ei tarvitse mennä kovimpaan keliin? Kyselee Noel. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Pyysaari
Ei asetettu
43

BSMPZoom Nimenhuuto.com

Zoom-seglare från östra Helsingfors med omnejd. Itä-Helsingin Zoom-purjehtijat.

Ekku kirjoitti: Moi, Tänään keskiviikkona ja torstaina treeneihin tulee mukaan myös porvoolaiset ja ehkä EMK:n purjehtijat. Joten tulkaa messiin treenaamaan. Tänään on tosi kova tuuli joten varautukaa siihen. Nähdään rannassa. Yt. Ekku (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Segling ja Purjehdus
Brändö / Kulosaari
Ei asetettu
31

MP-BS Talviohjelma Nimenhuuto.com

MP BS Talvitreenit 2016 - 2017 Talvitreenien tavoitteena on parantaa purjehtijoiden urheilullisia valmiuksia ja tukea samalla purjehtijan kehitystä. MP BS Vinterträning 2016 - 2017 Vinterträning syftar till att förbättra seglarnas atletiska färdigheter och fysisk kondition och därmed stödja deras utveckling för kommande säsongen. MP BS Winter training 2016 - 2017 Winter training aims to improve the athletic skills and physical fitness of the sailors and, thus, support their development for the coming season.

Onni kirjoitti: Onko tänään treenit kosk tos ei oo mitään tapahtumia. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
24

Liitä joukkueita tälle sivulle

Voit liittää joukkueita, joihin olet kirjautuneena managerioikeuksilla.