Marjaniemen Purjehtijat MP: Joukkueet

MP-SINISET Nimenhuuto.com

Ryhmän kevätkauden treenit ovat alkaneet torstaina 4.5.2017. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin 17:30 - 20:00 MP:llä. Judit Iho toimii Sinisen ryhmän valmentajana. MP-SINISET ryhmän kauden 2017 kalenteri löytyy täältä Nimenhuudosta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com

Ekku kirjoitti: Hei, Toukokuu on jo hyvällä mallilla ja kelitkin rupeavat toivottavasti lämpenemään. Treenikausi starttaa taas tuotapikaa. Tässä nimenhuutoryhmässä olevat kuuluvat kaudella 2019 siniseen ryhmään. Sininenryhmä treenaa 2 kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Valmentajana toimii Tuomo Kaljunen. ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
14

MP SINI-VIHREÄ Nimenhuuto.com

MP VIHREÄT on optiryhmä kausien 2019 - 2020 aikana MP alkeiskursseilla tai kesän leireillä purjehduksen aloittaneille junioreille. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kaksi kertaa viikossa toukokuusta syyskuuhun. Ryhmän valmentajina toimivat Tua Iho ja Sofia Tynkkynen Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Ekku kirjoitti: Hei, Tervetuloa MP:lle ja Sini-Vihreeseen ryhmään. Ryhmän loistavina valmentajina toimii Jaime Heikkilä-Dias ja Saara Soikkeli. Ryhmä koostuu alkeiskurssin, kesäleirin ja viime vuonna aloittaneista purjehtijoista. Tarkoituksena on kasvattaa ymmärrystä purjehdukseen, luoda intoa harrastamiseen ja ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
27

BS-MP Punaiset Nimenhuuto.com

Kristian kirjoitti: Hej, Nu på söndagen har ni möjlighet att bekanta er med Tapio Lehtinens båt Asteria som han seglade runt jorden med. Se meddelandet nedan. Ifall ni vill anmäla er så skicka ett meddelande till mig junior@brandoseglare.fi senast i morgon onsdag kväll. Mvh. Kristian Hei, Tulevana sunnuntaina on mah... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
22

HTPS Nimenhuuto.com

Helsingin Työväen Pursiseura ry perustettiin vuonna 1925. Seura toimii Itä-Helsingissä, Tullisaaren ulkoilupuiston vieressä sijaitsevassa Pyysaaressa (N 60° 10,8' E 25° 01,6').

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jollapurjehduksesta tule käymään keskiviikkoiltana Pyys...

Ahti kirjoitti: Purjehduskauden aloituksesta päätetään myöhemmin kun THL:n suositukset ja Valtioneuvoston linjaukset päivittyvät. Lisätietoa koronaviruksen vaikutuksista seuratoimintaan SPV:n sivuilla https://spv.fi/spv_uutiset/spvn-ohjeistus-koronaan-liittyen/ (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Pyysaari
Ei asetettu
44

BSMPZoom Nimenhuuto.com

Zoom-seglare från östra Helsingfors med omnejd. Itä-Helsingin Zoom-purjehtijat.

Ben kirjoitti: Hej! Ikväll efter torsdagsseglingarna kan man bada bastu på BS (ungefär från kl 19 framåt). Seglingslandslagets sponsor Freja seglar med fem st J70:or idag och med sig ombord har dom flera landslagseglare. Dom badar i "pontonbastu" efter att dom varit ute på havet och när dom är färdiga kan alla ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Segling ja Purjehdus
Brändö / Kulosaari
Ei asetettu
30

MP-BS Talviohjelma Nimenhuuto.com

MP BS Talvitreenit 2016 - 2017 Talvitreenien tavoitteena on parantaa purjehtijoiden urheilullisia valmiuksia ja tukea samalla purjehtijan kehitystä. MP BS Vinterträning 2016 - 2017 Vinterträning syftar till att förbättra seglarnas atletiska färdigheter och fysisk kondition och därmed stödja deras utveckling för kommande säsongen. MP BS Winter training 2016 - 2017 Winter training aims to improve the athletic skills and physical fitness of the sailors and, thus, support their development for the coming season.

Lilja kirjoitti: Hei Ekku, Liljan voi sittenkin poistaa Nimenhuudosta. Hän ei ole päässyt kuin ensimmäisiin treeneihin ja näyttää siltä että musiikkiopiston esiintymisien ja muiden juttujen kanssa tulee lisää päällekkäisyyksiä myös ensi vuoden puolella. Yt. Inka (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
74

Liitä joukkueita tälle sivulle

Voit liittää joukkueita, joihin olet kirjautuneena managerioikeuksilla.