Perustiedot

O2-Jyväskylä ry on vuonna 2001 perustettu salibandyn erikoisseura. Seuran virallinen nimi on O2-Jyväskylä ry ja virallinen lyhenne on O2JKL. Epävirallisesti seuraa kutsutaan O2 (ookaks). Seuran logosta luonnollisesti tulee seuran Amppari-nimike, jota käytetään laajasti junioreiden ja aikuisten tapahtumien yhteydessä.

O2-Jyväskylä on salibandypelaajien kehittäjä ja panostaa toiminnassaan harjoitusten ja toiminnan laatuun. Uskomme, että laadukkaan toiminnan tuloksena toiminnasta pitkällä tähtäimellä hyötyy kaikki, niin pelaajat kuin seurakin. Emme siis panosta vain
menestykseen vaan katsomme asioita pitkällä tähtäimellä.

Seuralle on myönnetty Sinettiseura – tunnus keväällä 2014. Sinettiseurat ovat seuroja jotka tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Seuran jäsenistä 80% on alle 18-vuotiaita ja loput aikuisia. Seurassa pelaa jo yli 30 juniorijoukkuetta ja toiminnassa on mukana tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Ikäjakauma seurassa on 4 ikävuodesta yli 60 ikävuoteen. Seuralla on edustusjoukkueet miehissä ja naisissa.

Lisätietoja seuran kotisivuilta...

O2-Jyväskylä: Joukkueet

Tähän seuraan ei ole liitetty yhtään joukkuetta.

Seuran uusimmat tiedoitteet ja viestit

O2-Jyväskylä
Tuomas

Hei,

Lauantaina 11.6. pelataan Lutakon aukiolla katusählykiertueen Jyväskylän osaturnaus, jonka O2-Jyväskylä järjestää. Joukkueilla on ilmoittautumisaikaa jäljellä vielä sunnuntaihin asti! Ilmoita joukkueesi mukaan tästä https://www.statbeat.com/competitions/121497/register

Mikäli ette kaukalon sisäpuolelle asti halua tulla, niin kannattaa vähintäänki tulla seuraamaan paikan päälle vauhdikkaita pelejä. Katsojia varten aukiolta löytyy katsomo ja pelejä katsellessa voi haukata vaikkapa Tampereen lihajalostamon suussasulavia höyrymakkaroita.

Nähdään Lutakossa!
Tuomas Pulkkinen

O2-Jyväskylä
Jani

Hei
Seuran päättäjäiset tänään 6.5 Palokan koululla (Koivutie 5).
Palkitsemistilaisuuteen klo 18.30 - 19.15 toivotaan kaikkia seuran jäseniä mukaan!
Päättäjäisissä palkitaan mm. vuoden valmentaja ja vuoden joukkue ja muita seuran henkilöitä ja lisäksi junioreiden kilpajoukkueet palkitsee omasta joukkueesta MVP-, kehittynein- ja O2-pelaajan.

Tukekaa samalla seuraa ja ostakaa kahviosta syötävää, juotavaa, arpoja tai seuratuotteita:
Kahviossa:
Arpajaiset (3€/arpa) pääpalkintona maila
Makeaa ja suolaista syötävää
Juotavaa
Huom! Vain käteinen

Ennen palkitsemistilaisuutta kilpajoukkueilla (B,C,D juniorit tytöt ja pojat + E1 pojat) turnaus sekoitetuin joukkuein klo 16.45 - 18.30.
Aikuisjoukkueet pelaa samanlaisen turnauksen sitten palkitsemistilaisuuden jälkeen klo 18.45 - 21.00.

Tervetuloa!

Lue loput viestit...