Perustiedot

Yli 100 vuotta nuoriso- ja liikuntatoimintaa
Korian Ponsi aloitti toimintansa viime vuosisadan alussa. Ponsi toimi vuodesta 1906 vuoteen 1949 Vilppulan Nuorisoseuran itsenäisenä ”Voimistelu- ja urheilujaosto Ponsi”-yksikkönä. Korian Ponsi ry on perustettu helmikuun 11. päivänä 1949.

Laaja jäsenpohja Korian ympäristössä
Korian Ponsi ry on perinteikäs, lähelle Kouvolan kaupungin keskustaa, Korian taajamaan toimintansa keskittänyt urheilu- ja liikuntaseura. Seuran jäsenmäärä on korkea - yli 500 jäsentä 90 000 asukkaan kaupungissa ja 4 500 asukkaan taajamassa. Ponnen tarkoitus on tarjota urheilu- ja liikuntapalveluja ja edistää liikuntakasvatusta toimialueellaan.

Lisätietoja seuran kotisivuilta...

Korian Ponsi: Joukkueet

KorPo Nimenhuuto.com

Korian Ponnen salibandy joukkueen ilmoittautumis rinki.

Tomi kirjoitti: Moi. Korialla oleva höntsäily vuoro sunnuntaisin on peruttu vähäisen osallistuja määrän takia. Minun osalta on ponnen sivuilta yhteystiedot poistettu. Peliasujen palauttaminen sovitaan erikseen. Kiitokset kaikille,jotka on mukana olleet ja vääntäneet (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Koria
Miehet
19

Korian Ponsi säbänaiset Nimenhuuto.com

2013-2014 harkka-ajat/pelailut tiistaina ja sunnuntaina Monnarilla.

Kristiina kirjoitti: Pieni mahdollisuus on että kerkiän sunnuntaina pelaamaan. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Koria
Naiset
21

Korian Ponsi B-tytöt Nimenhuuto.com

Hei! Olemme Korian Ponnen b-tyttöjoukkue,joka reenaa aktiivisesti ja jokaisella on halu kehittää itseään sekä menestyä.Kesällä reenaamme kaksi kertaa lajia ja lisäksi jokainen kehittää itseään omien ohjelmien avulla jotta välttyisimme loukkaantumisilta ja jaksamme pelata koko kauden.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Joukkueessa b-ikäisiä ja nuorempia pelaajia.Harjoittelemme tavoitteellis...

Leena kirjoitti: Hei! Nimenhuutoon on laadittu kesäohjelmien jaksotus.Sinne voi myös merkitä kunon suorittanut ohjelman.Tämä kannustaa joukkuekaveria myös tekemään oman osansa.Samalla valmentaja näkee pelaaja treenaa. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Koria/Kouvola
Tytöt
16

Seuran uusimmat tiedoitteet ja viestit

Korian Ponsi
Iris

Muistakaapi, että Monnarilla on Korian koulun joulujuhlajärjestelyt, joten salivuorot ovat peruttu kaikilta käyttäjiltä ma 12.- to 15.12.12.2011.