Pelaajapörssi

Keitä tulossa joukkueeseen? Palvelun pelaajapörssi yhdistää joukkueet ja pelaajat. Joukkueet voivat julkaista ilmoituksia parilla klikkauksella omalta joukkue-sivultaan. Pelaajat voivat selata ilmoituksia tällä sivulla.

Voit käyttää pikavalintoja tai määritellä haun tarkasti lomakkeella. Klikkaa ilmoitusta nähdäksesi lisätietoja. Onnea porukan löytämiseen!

Jo 1388 joukkuetta hakee uusia pelaajia, lue joukkueiden ilmoituksia alapuolelta.

 
Tom Tukiainen

Moi! Kiitos loistavasta palvelusta. Miten saan ilmoituksen pois pelaajapörssistä? On jo liikaa tunkua :)

Tom Tukiainen, manageri, Lövön Löysät
Hae joukkueita täyttämällä yksi tai useampi kohta
esim "jalkapallo"
esim "hel" löytää Helsingissä olevat

Uusimmat ilmoitukset

Ice Team Raasepori E2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty alle minuutti sitten · Ilmoitus luettu 333 kertaa

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
40

GN-Ukot Nimenhuuto.com

Seuran historia alkaa Gnistanin-99 poikien vanhemmista, jotka alkoivat potkia palloa keskenään heinäkuussa 2007. Ensimmäisellä tapaamisella pelaajia oli 17 kpl. Seura rekisteröitiin yhdistykseksi vuonna 2009 tammikuussa ja seura ilmoittautui IKI-35 sarjaan yllättävän hyvällä menestyksellä. Kaudella 2010 GNU osallistuu myös IKI-40 sarjaan ja yhdistyksen toimintaan kuuluu myös Salibandy kerran viikossa. Yhdistyksellämme on paljon aktiivista toimintaa. Seuran jäseneksi pääsee, kun kaksi hallituksen jäsentä puoltaa hakemusta positiivisella päätöksellä. Seuramme periaate on: "Sosiaalista toimintaa kaikille urheilun ja kulttuurin parissa, hyvällä sykkeellä mutta kuitenkin PILKE silmäkulmassa".

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 7 minuuttia sitten · Ilmoitus luettu 1549 kertaa

Jalkapallo
Helsinki
Miehet
60

Säyri P04 Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa kaudella 2014 7v7 piirin sarjaa. Vakioharjoitusajat ti ja to 18:45 - 20:00 tekonurmella. Harjoitustapahtumiin paikalle 15min aikaisemmin (18:30).

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa! Etsimme lisää pelaajia joukkueeseemme! Jos olet 04 syntynyt ja kiinnostunut pelaamaan jalkapallo niin ota rohkeasti yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin.

Päivitetty 14 minuuttia sitten · Ilmoitus luettu 666 kertaa

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
18
Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
55

Steelers Millenium Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu pääosin v. 2000 syntyneistä salibandyn harrastajista. Joukkue on perustettu v.2011 syksyllä. Olimme kaudella 2013-2014 D1-poikien Sisä-Suomen paras kilpasarjan joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Jos omaat mailapelikokemusta ja olet innostunut salibandystä niin ota yhteyttä valmentajiin.

Päivitetty 24 minuuttia sitten · Ilmoitus luettu 310 kertaa

Salibandy
Hämeenlinna
Pojat
70

Oulun Sekaharraste Nimenhuuto.com

Naisten ja miesten harrasteporukka Oulussa. Pelaamme pääsääntöisesti salibandyä sekä satunnaisesti futsalia ja koripalloa. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita. Taitotasomme vaihtelee vasta-alkajista kokeneempiin pelaajiin, joten rohkeasti mukaan. Pelatessa oppii. :) Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, ota yhteyttä sähköpostitse: oulunsekaharraste (a) gmail.com Pelit lauantaisin klo 17-18, syksyn 2014 ensimmäinen vuoro lauantaina 30.8.2014. Pelipaikkana Laivakankaan koulu Jäälissä, noin 14 km Kuusamontietä Oulun keskustasta. Koulun salissa on salibandykaukalo. Ajo-ohjeet: Laivakankaan koulu Laivakankaantie 10, 90940 JÄÄLI https://goo.gl/maps/sFN9x Yhteystiedot: Sähköposti: oulunsekaharraste (a) gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten ja miesten harrasteporukka Oulussa. Pelaamme pääsääntöisesti salibandyä sekä satunnaisesti futsalia ja koripalloa. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita. Taitotasomme va...

Päivitetty 28 minuuttia sitten · Ilmoitus luettu 164 kertaa

Salibandy, Sähly, Futsal ja Koripallo
Oulu, Jääli, Kiiminki
Sekajoukkue
19

TiPS P04 Salamat Nimenhuuto.com

TiPS Salamat on P04 poikien joukkue. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla. Nyt talvella pelaamme Käpan Nappulaliigan talvisarjaa ja keväällä Uudenmaan piirin pelitällisarjaa. Kevät/kesä kaudella osallistumme myös turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: TiPS Salamat etsii uusia haaste- ja harrastetason pelaajia joukkueeseen. Jos sinulla on perustaidot hallussa, motivaatio kunnossa ja haluat pelaamaan fudista rentoon jengiin, ni...

Päivitetty 40 minuuttia sitten · Ilmoitus luettu 83 kertaa

Jalkapallo
Tikkurila
Ei asetettu
24

Rops07 Nimenhuuto.com

Iloinen ja reipas poikaporukka, joka nauttii yhdessäolosta ja uuden oppimisesta. Otamme uusia pelaajia mukaan toimintaamme syyskuussa 2014, vkolta 37 alkaen.

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 40 minuuttia sitten · Ilmoitus luettu 99 kertaa

Jalkapallo
Rovaniemi
Pojat
23

NuPS Punaketut T02-03 Nimenhuuto.com

NuPS T02-03 on reippaiden tyttöjen innokas jalkapalloryhmä. Tarjoamme hyvät harjoitusolosuhteet Nummelan ja Vihdin alueella. Ryhmämme laajuudesta johtuen pystymme myös tarjoamaan harjoituksia ja pelejä taitotason mukaan. Harjoittelemme ja pelaamme ympäri vuoden 3-4 kertaa viikossa. Tervetuloa siis mukavan harrastuksen pariin.

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki v.02-03 syntyneet tytöt! Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa Nummelan Palloseuran T0203 joukkueeseen. Harjoittelemme Nummelassa Ratapuistossa ja Kuoppanummen tekonurmell...

Päivitetty 44 minuuttia sitten · Ilmoitus luettu 1949 kertaa

Jalkapallo
Nummela
Tytöt
65