Kohta se alkaa – Syyskausi 2010

Takaisin kouluun! Tarjous koulutielle! jne. jne. Mikä lienee trauma jäänyt lapsuudesta, mutta kesäloman loppumista merkitsevät mainokset ovat superärsyttäviä ja juuri nyt niitä on kaikkialla. :P

Onneksi tämä tarkoittaa myös sitä, että koulujen liikuntasalit avaavat ovensa kesätauon jälkeen ja urheilukausi 2010-2011 pääsee alkamaan!

Tulevan treeni- ja pelikauden järjestelyt herättävät paljon kysymyksiä tervehenkisissä urheilijanuorukaisissa. Tässä muistilistaa kauden alkamisen tueksi:

  1. Treenivuorot? Missä ja milloin ovat syyskauden vuorot? Jos käytössä on koulun sali, niin milloin on ensimmäinen vuoro? Tapahtuma kannattaa lisätä mahdollisimman pian, että osallistujat ehtivät ilmoittautua.
  2. Joukkueen kokoonpano? Jatkavatko viime kauden osallistujat samassa porukassa ja olisiko uusia tulijoita? Vinkki: lisää uusi tapahtuma tyyppiä Muu vaikka parin viikon päähän ja pyydä kaikkia ilmoittautumaan IN, jos aikovat osallistua joukkueen toimintaan tulevalla kaudella, edes muutamaan harkkaan ja peliin.
  3. Uusia pelaajia ajatellen kannattaa Manageri-sivuilta päivittää joukkueen ilmoitus Pelaajapörssissä. Pelaajapörssin suosituimpia ilmoituksia on luettu jo useita satoja kertoja!
  4. Yhteystiedot ja joukkueen tiedot? Ovatko joukkueen kotisivun yhteystiedot ajantasalla? Entä sarja ja joukkueen kuvaus? Vinkki: päivitä Manageri-sivulta joukkueen laji, kotipaikka ja pelattava sarja, niin joukkueesi löytyy helpommin Nimenhuuto.comin joukkuehausta.
  5. Huvin vuoksi: katso viime kauden osallistumistilastot! Valitse joukkueen ylävalikosta Pelaajat > Ilmoittautumistilasto. Päivämääriksi vaikka 1.8.2009 – 31.5.2010 ja järjestä lista ilmoittautumismäärän mukaan. Erottuuko aktiivisin osallistuja helposti? Onko kukaan osallistunut yli 80% harkoista? Kolminkertainen Hurraa-huuto sellaisille aktiiveille! :)

Koulut alkavat viikon päästä. Tämä lista auttaa kauden alkuun, ja jos tulee mieleen muita hyviä vinkkejä, niin kerro pois!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *