Nimenhuuto blogi Nimenhuuto blogi
 

Suomen Paras Mobiilipalvelu

 

5. marraskuuta, 2013 | Kaikki artikkelit

Nimenhuuto valittiin parhaaksi Kuluttaja­palveluksi Suomen Paras Mobiili­palvelu-kilpailussa. Hieno homma, joka vetää suun hymyyn. :)

Olemme iloisia Nimenhuudon hyvästä toimivuudesta eri laitteilla. Taustalla on paljon työtä, kun olemme tutkineet erilaisia käyttö­tapauksia ja rakentaneet teknologiaa, joka pystyy tarjoilemaan tutun Nimenhuudon eri pääte­laitteilla, sujuvasti ja nopeasti. Kiitos käyttä­jillemme arvokkaasta palautteesta ja hyvistä huomioista eri laitteilla ilmenevistä kummallisuuksista.

Nimenhuuto on iso mobiili­palvelu. Melkein 30% palvelun käytöstä tapahtuu kännykällä tai tabletilla, ja osuus kasvaa vauhdilla. Mobiili­käytön suuri osuus on järkeen­käypää: Nimenhuuto kertoo Keitä tulossa treeneihin ja tähän tietoon pitää päästä käsiksi myös pelikentän laidalta. Ja nimenomaan kentän laidalla – tai matkalla kentälle – mobiilia käytetään. Tilasto kertoo:

Nimenhuudon mobiilikäyttö
  • Nimenhuudon käyttö tieto­koneella alkaa heti aamusta ja jatkuu korkealla tasolla iltayhdeksään asti.
  • Puhelimella käyttö sen sijaan nousee työpäivän jälkeen ja on korkealla siihen asti, kunnes joukkueen tapahtumat alkavat olla ohi ja ihmiset palaavat kotiin.
  • Tablet-laitteiden käyttö on korkeim­millaan myöhään illalla: sohvalla tai sängyssä maaten päivitetään vielä viimeiset tiedot ja tarkastetaan seuraavan päivän aikataulut.

Mobiilikäytön kasvu on vahva trendi ylipäätään. Yle kertoo, että "Mobiili­käytön määrä on siis lähes kaksin­kertaistunut puolessa vuodessa." Vastaavasti BBC: "The last three years has seen phenomenal growth."

Muuten, Nimenhuuto toimii mobiilisti selaimessasi, eikä vaadi mitään asennuksia tai appsien päivittämistä. Avaat vain kännykässä sivun Nimenhuuto.com tai klikkaat mobiili-sähkö­postistasi In-linkkiä ilmoit­tautuaksesi. Yksinkertainen on kaunista.

Suomen paras Mobiilipalvelu

Kiitos vanhoille käyttäjille ja tervetuloa uusille! Jatkamme palvelun kehittämistä palautteenne ja ehdotustenne avulla.

Jaa artikkeli:

5. marraskuuta, 2013 | Kaikki artikkelit