Esittely ja ominaisuudet

Nimenhuuto.com tarjoaa yksinkertaiset ja tehokkaat kotisivut joukkueille. Näet yhdellä silmäyksellä viimeisimmät viestit ja ketkä ovat ilmoittautuneet mukaan ryhmäsi tapahtumiin.

Joukkeen kalenteri

Kalenteri kertoo, milloin harjoitukset, pelit, saunaillat tai turnausmatkat ovat. Yhteinen kalenteri auttaa koko porukkaa aikatauluttamaan menonsa ja muistuttaa tärkeistä tapahtumista hyvissä ajoin. Kalenteriin on myös helppo tehdä muutoksia, jotka näkyvät heti kaikille.

Ilmoittautumiset

Kerää ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin. Esimerkiksi treenien suunnittelu on valmentajalle paljon helpompaa, kun tietää jo etukäteen, ketkä ovat tulossa paikalle. Ja auttaa se kummasti motivoimaan vanhempaakin kehäkettua liikkeelle, kun näkee kavereidenkin olevan tulossa illan harjoituksiin!

Tietoturva

Joukkueen jäsensivut on suojattu salasanalla ja tarvittaessa kaikki tiedot saa piilotettua. Joukkueen tiedot tallennetaan turvallisesti tietokantaan, jonne pääsy on rajoitettu ja kontrolloitu tarkasti. Käytämme suomalaisista pankeistakin tuttua PKI-autentikaatiota ja tietoturvaprosessimme on jatkuvasti päivitetty.

Viestitys

Tehokas viestitys joukkueen jäsenten kesken. Vastaanottajien osoitteet ovat aina järjestyksessä ja viestit kulkevat nopeasti perille. Viestiketjut jäävät talteen joukkueen sivuille ja niitä voi lukea viestiarkistosta. Tieto kulkee perille myös esim. junnujen vanhemmille.

Kalenteri mukaan

Joukkueen kalenterin voi viedä näppärästi myös omaan henkilökohtaiseen kalenteriinsa. Standardi­muotoista tietoa osaavat lukea lähes kaikki kalenteriohjelmat. Digitaalisen kalenterin lisäksi joskus on parasta ihan vain printata joukkueen kuukausikalenteri jääkaapin oveen - sekin onnistuu sitä varten tehdyllä sivulla.

Joukkueen kokoonpano

Jäsenten yhteystiedot profiilikuvineen pysyvät tallessa - ja huom! - ajantasalla, kun jokainen voi helposti itse päivittää tietonsa Oma profiili-sivulla. Vakiokentät ovat valmiina nimille, sähköpostiosoitteille ja puhelinnumeroille. Lisäksi joukkue voi räätälöidä lisäkentät juuri oman tarpeensa mukaan.

Helppo verkko-osoite

Kun teet joukkueelle Nimenhuuto-sivut, saatte käyttöönne oman verkko-osoitteen muotoa joukkueen-nimi.nimenhuuto.com. Tuosta osoitteesta löytyykin sitten kaikki joukkueeseen liittyvä tieto kavereiden yhteystietoja myöten. Helposti muistettavaan osoitteeseen voi ohjata myös lisätietoja kysyvät.

Tekstiviestit

Maksullisen Pro-paketin ostaneet joukkueet saavat käyttöönsä lisäpalveluita, kuten ryhmätekstiviestit. Tekstiviestit ovat kätevä tapa tavoittaa koko porukka pikaisesti, ja ilmoittaa esimerkiksi viime hetken muutoksista. Tekstiviestit ovat edelleen todella tehokas tapa viestiä.

Automaattinen uutiskirje

Joukkueen tuoreet uutiset, viestit, kuvat ja tiedostot kerätään automaattisesti kerran viikossa "viikkomeiliksi", joka lähetetään kaikille joukkueen jäsenille (paitsi niille, jotka eivät meiliä halua). Viikkomeilissä on muistutuksena myös tulevan viikon tapahtumat.

Kokeile itse!

Nimenhuuto.com on joukkueille räätälöity sosiaalinen media, jossa tavoitat pelaajat, joukkueenjohtajat, valmentajat, vanhemmat ja huoltajat. Voit tehdä joukkueellesi omat Nimenhuuto-sivut, joiden osoitteeksi saatte joukkueen-nimi.nimenhuuto.com. Sivut voivat toimia joukkueen kotisivuina tai sitten ne voi tuoda osaksi muuta sivustoa Nimenhuuto-widgeteillä.

Paras tapa tutustua Nimenhuuto.com sivustoon on luoda sivut ja kokeilla itse. Voit myös testata esimerkkijoukkueemme sivuja.

Testijoukkueen sivuilla voit testata useimpia palvelun ominaisuuksia. Testitunnuksilla näet perustason jäsenille tarjottavat ominaisuudet. Näiden lisäksi joukkueen managereilla on omat sivut, jossa joukkueen tietoja voi muokata laajemmin. Kaikki testijoukkueen sivuilla tehdyt viestit ja tapahtumat poistetaan aina tasatunnein, joten voit rauhassa kokeilla kaikkea mahdollista.

Hanki joukkuesivut Kokeile testisivuja

Käyttäjänimi: Ressu
Salasana: ressu.

Yleisesitys ja materiaalit

Tästä voit ladata (ja tulostaa) yhden A4-sivun mittaisen Nimenhuuto-esitteen mukaasi, ladata Nimenhuudon logon omille sivuillesi tai katsoa pikaisen yleisesityksen Nimenhuuto.com-palvelusta. Slideshown saa myös koko ruudun kokoiseksi, jos sitä haluaa katsoa isomman yleisön kera.

Step-by-step
Nimenhuudon käyttöohje


Palvelun etusivu

Voit hakea joukkueita kirjoittamalla vähintään kolme kirjainta joukkueen nimestä ja saat tuloksena linkkejä joukkueiden etusivulle.

Etusivulla on myös linkki uuden joukkueen luomiseen. Uuden joukkueen tekeminen on helppoa, annat vain sähköpostiosoitteesi ja uuden joukkueen nimen. Sähköpostiisi lähetetään salasana, jolla voit kirjautua palveluun ja täydentää joukkueen tiedot sekä lisätä tapahtumia ja pelaajia.


Joukkueen etusivu

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus ja salasana voit kirjautua suoraan sisään palveluun. Unohtuneen salasanan voi tilata sähköpostiin tai tekstiviestinä.

Jos joukkue on avoin ja siihen voi liittyä vapaasti, on joukkueen sivulla liittymiskysely. Joukkueella on “manageri” tai useampia, joka voi päättää itsepalveluliittymisestä. Tämä on kätevää varsinkin uuden joukkueen tai urheiluseuran kohdalla, kun kaikki voivat syöttää omat tietonsa. Yhteyshenkilön aikaa säästyy! Ja vapaan liittymisen voi myöhemmin helposti sulkea.


Joukkueen ilmoittautumissivu

Sivulla näkyvät tapahtumat sekä muutama uusin viesti. Tapahtumia ovat treenit ja matsit, ja miksei myös vaikka saunaillat.

Tämä on yleensä se useimmiten katsottu joukkueen sivu, sillä tästä näkee yhdellä silmäyksellä ketä on tulossa harkkoihin. Tai joukkueen viimeisimmät kuulumiset. Tai ketkä ovat lähdössä vieraspeliin kimppakyydin järjestämistä varten.


Muut joukkueen sivut

Joukkueen muilla sivuilla voit tehdä ja muuttaa tapahtumia, lähettää viestejä, tallentaa kuvia albumeihin, katsoa pelaajien yhteystiedot jne.

Pelaajat voivat myös itse ylläpitää omat yhteystietonsa, ettei joukkueenjohtajan tai valmentajan tarvitse enää säätää sähköpostin tai paperilappusten kanssa kun tulee tarve päivittää yhteystietolistaa

Nimenhuuto.com - Palvelun taustaa

Nimenhuuto.com sai alkunsa, kun harrastelijajoukkueemme ilmoittautui mukaan viralliseen korissarjaan. Pian huomasimme, että joukkueen pyörittäminen vaatii paljon muutakin kuin vakiovuoron jumppasalilta ja kavereiden puhelinnumerot kännykässä. Ja lisäksi olisi erittäin kiva tietää täsmälleen, milloin pelit ja harjoitukset ovat ja ketkä kaikki pääsevät paikalle. Lue lisää meistä »

Ota Nimenhuuto osaksi joukkuettasi

Hanki joukkuesivut

Ota Nimenhuuto osaksi joukkuettasi