Nimenhuuto blogi Nimenhuuto blogi
 

Junnujoukkueen arki: vanhempien viestit ja kirjautuminen

 

17. elokuuta, 2014 | Kaikki artikkelit

Joukkueen arki leviää käsiin, jos tieto ei kulje. Junnu­joukkueessa tilanne on vielä haastavampi, kun tiedon pitää kulkea pelaajien ja valmentajien lisäksi vanhemmille ja huoltajille. Kehitimme Nimenhuutoon lisäominaisuuden, jolla vanhemmat ja huoltajat pysyvät entistä paremmin kartalla.

Lisää huoltaja

Junnu­joukkueessa pääsee nyt lisäämään huoltajien yhteystiedot jokaiselle pelaajalle. Viestit ja ilmoitukset kulkevat huoltajille luotettavasti ja nopeasti. Lisäksi huoltajat voivat kirjautua selkeästi omilla tunnuksillaan joukkueen sivuille hoitamaan ilmoit­tautumisia ja viestitystä lapsensa puolesta. Kaikkia viesti­kanavia voi käyttää: teksti­viestit saa menemään vaikka pelaajan koko perheelle, samoin kuin kiireelliset sähköposti-ilmoitukset.

"Pojan futisjengin kommunikointi toimii todella näppärästi joka suuntaan. Todella toimivaa ja helppoa." – Tuomas J.

Uusperheiden tapauksessa voit lisätä lapselle äidin ja isän tietojen lisäksi vaikka mummon ja uuden perheen huoltajien tiedot. Perhetilanteita on monenlaisia, ja haluamme auttaa kaikkia heidän urheilu­harrastuksissansa.

Tämä on ollut yksi käyttäjiemme useimmin toivotuista kehitys­kohteista. Saimme testi­käyttäjiltä paljon arvokasta palautetta suunnitellessamme oikeaa tapaa rakentaa toiminto. Kiitos palautteista, kommenteista ja ideoista (mm. Jens, Henkka, Jukka ja Markus)!

Nyt ominaisuus on kaikille avoinna ja pääset myös itse kokeilemaan uutuutta (p.s. tämä kuuluu nyt aluksi mukaan ilmaisversioomme).

Lisätty huoltajaksi
Jaa artikkeli:

17. elokuuta, 2014 | Kaikki artikkelit