Nimenhuuto blogi Nimenhuuto blogi
 

Sarjapelit kerralla joukkueen kalenteriin

 

13. huhtikuuta, 2015 | Kaikki artikkelit

Voit tuoda tapahtumia joukkueesi kalenteriin auto­maattisesti ja nopeasti muista palveluista. Nimenhuuto tukee useita kalenteri­muotoja, jotta saat tehtyä esimerkiksi turnaukseen liittyvät peli­tapahtumat joukkueenne sivuille.

Sarjapelit kerralla joukkueen kalenteriin logo

Tarkoituksena on säästää aikaa ja välttää näppäily­virheitä tapahtumia syötettäessä. Jos turnauksen tai sarjan pelit löytyvät verkosta "järkevässä" muodossa, saat ne tuotua joukkueen sivuille. Päivämäärät ja kellonajat ovat auto­maattisesti oikein, ja tapahtuman tyyppiä (esim. peli tai turnaus) voi muokata milloin tahansa myöhemmin. Varsinkin paikkojen kanssa kannattaa olla tarkkana, että saat kätevät kartat näkymään tapahtumien sivulla.

Kesän futis­kauden koittaessa yllä esimerkki Resultcoden tapahtumien tuomisesta Nimenhuutoon. Resultcoden tapauksessa laita kalenterin osoitteeksi joukkueesi ottelusivu. Ottelusivu on esimerkiksi tällainen: https://www.resultcode.fi/sarjat/joukkue/jou_ottelut.php?piiri_id=100005&joukkue_id=129448&seura_id=100275&frm_alku=2015-01-1&frm_loppu=2015-07-28.

Luotettavimmin toimii tapahtumien tuonti standardissa ical-muodossa, mutta aika moni formaatti kelpaa. Esim. Torneopalin turnausten kanssa toimii tämäntyyppinen osoite: https://fcwild.torneopal.fi/taso/joukkue.php?turnaus=fcwildmini2015&joukkue=125949.

Sarjapelit kerralla joukkueen kalenteriin

p.s. Olemme testanneet tapahtuma-importia menestyksellä, ja tästä on ollut iloa testaajille. Toki kyseessä on teho­käyttäjän feature, jonka käyttö vaatii teknistä osaamista sen verran, että osaat hakea täsmälleen oikean osoitteen esim. Result­codesta ja copy­pastettaa osoitteen Nimenhuutoon. Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan!

Jaa artikkeli:

13. huhtikuuta, 2015 | Kaikki artikkelit