"Nykyaikainen, helppo, tarpeellinen"
Mitä mieltä käyttäjät ovat Nimenhuudosta?

 

Näen yhdellä silmäyksellä, keitä on tulossa treeneihin. Vanhemmat pysyvät helposti ajan tasalla joukkueen toiminnasta.

Petteri Jaatinen, valmentaja

Moni joukkueemme käyttää sivustoa ja on ollut siihen todella tyytyväinen. Sivuston maksuttomuus on tosi hyvä juttu.

Olli Orvasto

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja
Tor Naiset

"Ilmoittautuminen auttaa siinä, että voin suunnitella hyvät treenit juuri sille porukalle, joka on tulossa paikalle. Nimenhuuto on nyt meidän yhteysväline. Saan kaikille tiedon treeneistä ja muista asioista. Jos on mitä tahansa asioita, niin on helppo laittaa sinne"
Jarkko Littman, valmentaja, Tor Naiset

Kyllähän tämä on nimenomaan valmentajien työkalu. On aivan oleellista, tuleeko treeneihin 5 vai 10 vai 15 ukkoa. Sen perusteella suunnitellaan asiat

Eero Hartikainen, joukkueenjohtaja, Huki Jyväskylä

Kiitos loistavasta sivustosta! Tämän kaltaisen palvelun tarpeellisuus identifioitiin seurassamme jo vuosia sitten!

Marko

Kiitoksia paljon aivan mahtavasta palvelusta! Tämä on tehnyt ihmeitä meidän porukalle.

Lasse
Fck mammat

"Aiemmin toimimme tekstareiden varassa, mutta sitten joku bongasi Nimenhuudon – onneksi! Sen käyttö on helpottanut paljon."
Sinikka Hemmilä, yhteyshenkilö, Fck-Mammat

FC Pilkku

"Haluamme pitää pelaajat, vanhemmat ja koko yhteisön ajan tasalla siitä, mitä joukkueen ympärillä tapahtuu. Tämä on nykyaikainen ja helppo tapa tiedottaa"
Marika Korhonen, joukkueenjohtaja, FC Pilkku

Pojan futisjengin kommunikointi toimii todella näppärästi joka suuntaan. Löysin myös itselleni lentisporukan nimenhuudosta. Todella toimivaa ja helppoa. Kannattaa tutustua ja löytää vaikka uusi urheiluharrastus.

Tuomas J., junnun huoltaja ja pelaaja

Vielä ruusuja eli tämä nimenhuuto kyllä palvelee tosi hyvin joukkueenjohtajaa, kun ei tarvitse enää s-postilla ottaa ilmoittautumisia ja pitää itse kirjaa sekä kk-ohjelman saa nettisivuille, niin ei tarvitse ylläpitää myös nettisivujen ohjelmaa.

Kirsi Kettula, RaKe

Ensinnäkin onnittelut hienosta palvelusta! Oman joukkueemme pääasiallinen tarve käyttää nimenhuutoa tulee siitä, että saamme pari tuntia ennen treenejä tietää tuleeko tarpeeksi porukkaa pelaamaan, jotta kannattaa lähteä paikalle. Aiemmin hoidimme tämän tekstarikyselyillä. Jo nykyisellään on paljon helpompaa.

Tuukka Pasila, 29 Night Ballers
Tuomarilan Urheilijat

"Loistava sivusto. Pysyy hyvin ajan tasalla, kuka on ilmoittautunut treeneihin ja matseihin. Pystyy hallinnoimaan ja viestittämään isollekin joukkueelle helposti asioita. Tietää viestien menevän varmasti ja helposti perille."
Matti Laaja, Tuomarilan Urheilijat

"Ensinnäkin, iso kiitos nimenhuuto,com -palvelusta ylipäätään ja erityisesti ulkoasuun ja toiminnollisuuteen tulleista parannuksista. Ilman palveluanne joukkueiden arjen pyörittäminen olisi merkittävästi raskaampaa. Tämä kiireellinen sähköposti/pikavalinnat ominaisuus on loistava."

Petri

"Ja kiitos muuten toimivasta systeemistä! Nim. Kaksi juniorijoukkuetta ja kolme omaa puulaaki-viritelmää!"

Ari-Pekka, PK-35 P05

"Olemme vuosia käyttäneet nimenhuutoa, ja ihan loistava palvelu. Enää ei varmaan tultaisi toimeen ilman. Tämä toimintamalli on hyvä, jotta valmentajien ei tarvitse arvuutella montako pelaajaa on paikalla, eikä ”sietää” viime minuutin in- tai out-merkintöjä."

Nina
Tapanilan Erä

"Olemme olleet tyytyväisiä Nimenhuutoon!"
Maria Ylander, JoJo, Tapanilan Erä C99