Viime viikolla 212 joukkuetta otti käyttöön Nimenhuudon organisoidakseen kalenterinsa. Tänään on teidän vuoronne.

Hanki ryhmällenne kalenteri
 
 

Tarvittiin täsmälleen 37 sähköpostia, jotta saimme sovittua lauantain ylimääräisistä treeneistä.
—Saara

 
 
 

Joka vuosi valmentajien hermot ja kärsivällisyys ovat koetuksella ylimääräisen säätämisen vuoksi. Kuinka asia voidaan korjata?

Joukkueen johtaja tai valmentaja on harjoitusten lisäksi vastuussa paljon muustakin. Hänen täytyy järjestää vakiovuorot ja ekstraharjoitukset. Hänen täytyy informoida pelaajia ja ylläpitää aikatauluja. Tavoitteet ja suunnitelmat pitää kommunikoida. Junnujoukkueissa täytyy lisäksi informoida ja joskus jopa rauhoitella vanhempia. Ja samanaikaisesti pitäisi pysyä perillä eri pelaajien kehittymisestä ja saavutuksista. Lyhyesti sanoen: valmentajan täytyy olla jonglööri, joka osaa pitää monta palloa ilmassa.

Käsipallovalmentaja Saara kertoo harmistuneena: "Päätin oikein laskea. Tarvittiin täsmälleen 37 sähköpostia yksien ylimääräisten lauantaiharkkojen sopimiseen. Näistä kolme sähköpostia vanhemmilta, joille ei kelvannut yhtään mikään ehdotus."

Onneksi Saaralle ja hänen kohtalotovereilleen on olemassa hyvä ratkaisu. Nimenhuuto auttaa vähentämään stressiä ja säästämään aikaa.

Ennen:

Jälkeen:

Ilmoittaudu joukkueen tapahtumiin yhdellä klikkauksella

Nettikalenteria voi käyttää kaikenlaisten joukkuetapahtumien järjestämiseen. Järjestä esimerkiksi harjoitukset, koti- ja vieraspelit tai bileet. Kalenteri päivittyy automaattisesti aina pelaajan ilmoittautuessa IN tai OUT. Kaikki näkevät heti, keitä on tulossa mukaan. Tapahtuma voidaan suunnitella juuri osallistuvalle joukolle. Ei enää hätäisiä pikamuutoksia suunniteltuun pelaajakokoonpanoon!

Valmentajalle on iloa myös automaattisesta osallistumistilastosta, jota on helppo käyttää. Tiedät täsmälleen, kuka käy treeneissä usein ja kuka tekee oharit tai osallistuu vain peleihin.

Ryhmäkalenteri auttaa treenien, pelien ja saunailtojen suunnittelussa.

Nimenhuudon käyttöönotto parantaa pelaajien osallistumisaktiivisuutta. Harjoituksista tai peleistä ei ole huhua vain jossain vanhassa sähköpostissa, vaan ajantasainen tieto on helppo synkronoida kaikkiin kalentereihin. Ja jos mikään muu ei auta, niin viimeistään Nimenhuudon sähköpostimuistutukset.

Mukana kaikki erilaiset käyttäjäroolit

Nimenhuudossa on eri roolit erilaisille osallistujille. Yleisimmät roolit ovat pelaaja, valmentaja ja joukkueenjohtaja. Lisäksi joukkue voi lisätä ja muokata rooleja juuri oman tarpeensa mukaisesti.

Erilaisista käyttäjärooleista on hyötyä erityisesti junnujoukkueissa, joissa vanhemmat saadaan mukaan joukkueen toimintaan. Vanhemmat saavat tiedotukset ja muistutukset tapahtumista, eikä heidän tarvitse jäädä vaikkapa lasten muistikuvien varaan siitä, mitä seuraavista treeneistä oli sovittu.

Suomalainen palvelu täynnä harkittuja yksityiskohtia

Emme ole megakorporaatio, vaan porukka urheilijoita, valmentajia ja vanhempia. Olemme kehittäneet harrastejoukkueiden nettikalenterin ja ilmoittautumispalvelun omin voimin alusta asti, alunperin omaan käyttöömme.

Nimenhuudosta tuli niin hyvä, että nykyään sitä käyttää yli 200 000 ihmistä, ja lajivalikoimaa riittää koira-agilitystä koripalloon.

Kalenterista on maksuton versio, joka sisältää tärkeimmät toiminnallisuudet. Erittäin edullisesti hinnoitellut Pro- ja Bisnes-paketit tarjoavat tehokäyttäjän lisätoimintoja, kuten ryhmätekstiviestit, ilmoittautumisten aikarajat, enemmän tallennustilaa, lisätilastoja ym. Katso täältä lisätietoja ominaisuuksista »

Vähemmän stressiä, enemmän iloa kaikille

Riippumatta siitä, minkä version Nimenhuudosta valitsette, joukkeenne voi vihdoinkin keskittyä peliin. Arjen organisointi sujuu jatkossa lähes itsestään. Joukkueen toiminnasta ei tule ainoastaan hauskempaa, vaan teistä tulee parempi joukkue. Ja siitähän lopulta on kyse, eikö?

Nimenhuuto säästää aikaa ja hermoja—kokeile heti!

Ala säästää aikaasi!