Ammunta­joukkueita

Ammunta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ammunta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ammunta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ammunta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ammuntajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 20 ja niissä on yhteensä yli 400 pelaajaa.

Jo 20 ammuntajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Tyrnävän Reserviläiset Nimenhuuto.com

Tyrnävän Reserviläiset ry on valtakunnallisen Reserviläisliiton ja Pohjois-Pohjanmaan Reserviläispiirin jäsenyhdistys. Yhdistyksessä on jäseniä miehistöstä, aliupseereista ja upseereista. Yhdistys toimii yhteistyössä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kanssa. Yhdistyksen kotisivu ja tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta https://tyrnavan-reservilaiset.reservilaisliitto.fi/ Lisätietoja vapaaehtoisesta maanpuolustuskoulutuksesta osoitteessa www.mpk.fi. Pohjois-Pohjanmaan maanpuolustuslehti löytyy osoitteesta www.pohjanpoika.net

Päivitetty 8 päivää sitten

Reserviläistoiminta, Urheilu ammunta, Maanpuolustus, Sra, Mpk ja Ammunta
Tyrnävä
Sekajoukkue
94

Nuoli-Haukat Nimenhuuto.com

Yhdistys ylläpitää ja edistää jousiammunnan harrastustoimintaa erilaisilla jousilla. Nuoli-Haukat on kuuluu kahteen lajiliittoon: Suomen Jousiampujain liitto https://www.sjal.fi/ Suomen Maastojousiampujain liitto https://www.ffaa.fi/ffaa Lisenssit Suomisportista: https://www.suomisport.fi/ Divaritilanne: https://tilasto.sjal.fi/#/divari?bow_type=recurve&season=16 Kilpailukalenterit SJAL: https://www.sjal.fi/etsijaloyda/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri-hallikausi-2021-2/ FFAA: https://www.ffaa.fi/kilpailutoiminta/

Päivitetty 10 päivää sitten

Jousiammunta
Hämeenlinna
Sekajoukkue
78

Vantaan Reserviläiset Nimenhuuto.com

Voit liittyä Vantaan Reserviläisten ”joukkueeseen” sen jälkeen, kun olet saanut joukkueen salasanan. Joukkueen salasanan saat pyydettyä lähettämällä sähköpostia ja mainitsemalla jäsennumerosi: antti.kettunen@vantaanreservilaiset.fi HUOM! Kun liityt joukkueeseen ja olet syöttämässä kirjautumistietojasi, niin nimimerkki (Pelaajan nimi) täytyy olla henkilön tunnistettavassa muodossa eli mallia ”Etunimi Sukunimi”. Tunnistamattomia nimimerkkejä ei hyväksytä

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ammunta
Vantaa
Sekajoukkue
1026

PkPA Nimenhuuto.com

Pääkaupunkiseudun Practical Ampujat Ry Yleistä: - Ilmoittautuminen treeneihin koko nimellä. - Jos tarvitset lainakalustoa, patruunoita yms, niin ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä kommenttikentässä. Sisävuorot: - Paikalla klo 17:45, jotta ampuminen voi alkaa tasalta. - Maksu 10 euroa Mobilepayllä numeroon "27108" kommentilla "Sisävuoro, osallistujan nimi, päivämäärä. Ulkovuorot: TBA

Päivitetty yli vuosi sitten

Practical ammunta
Pääkaupunkiseutu
Sekajoukkue
108

TuusRUK Nimenhuuto.com

Tuusulan Reserviupseerikerho ry ja Tuusulan Reserviläiset ry

Mika kirjoitti: Hei kaikki kunniavartioon 27.4. ilmoittautuneet! Kiitän ilmoittautumisesta ja tiedustelen, löytyykö kaikilta baretti ja mustat sormikkaat? Pyydän jokaista vastaamaan, samalla yhteyskokeilu. Yt. Mika Suutari-Jääskö 040 5065464 (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Ammunta, Suunnistus, Maastolajit, Kunniavartio ja Kuntourheilu
Tuusula
Sekajoukkue
98

Keravan Reserviläisyhdistykset Nimenhuuto.com

Keravan Reserviläisyhdistysten ilmoittautumistyökalu ammuntaan Klondyken ja Lopen ampumaradoilla.

Petri kirjoitti: Mitenkä nämä ratapäivät tulevat jakoon eri yhdistyksille? Itselle sopii torstain vuoro Perheestä löytyy Rugerin 10/22 ja mk II (26 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Ammunta
Kerava
Sekajoukkue
23

Varmistin ry - SRA Nimenhuuto.com

Varmistin ry. on Päijät-Hämeen maakuntajoukkojen tukiyhdistys. Varmistin-yhdistys on rekisteröitynyt myös ampumaseuraksi. Se turvaa maakuntajoukon jäsenten mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää ampumataitoaan.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ammunta
Lahti
Sekajoukkue
138

Practical and Target Shooter Nimenhuuto.com

Practical & Target Shooters Jyväskylä on monipuolista ammuntaa harrastavien ampujien ryhmä joka toimii Keski-Suomessa.

Päivitetty vuosi sitten

Ammunta
Jyväskylä
Sekajoukkue
70

treenaus Nimenhuuto.com

Treeniseuraa ja tapahtumien jakamista maastojousiammuntaan. Lisää tapahtumia jos haluat pyytää muita mukaan tai jos haluat ilmoittaa niistä tälle ryhmälle.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jousiammunta
Ei asetettu
Sekajoukkue
13

Omega-Team ry Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Practical ja Ammunta
Espoo
Sekajoukkue
115

CQB luolamiehet Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Ammunta
Lahti
Sekajoukkue
42

Dianan Kilparyhmä Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jousiammunta
Vaasa
Sekajoukkue
7

Sra-tiksi Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Ammunta
Ei asetettu
Sekajoukkue
11

Porkkalan ampujat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Ammunta
Kirkkonummi
Sekajoukkue
3

UAY PKS Nimenhuuto.com

Olemme UAY:n toiminta-ampujia Pääkaupunkiseudulla ja harjoittelemme pääasiassa Santahaminassa. Ykköslajina SRA (kivääri, pistooli ja haulikkoakin) ja toisena IDPA (pistooli ja PCC), myös IPSC (pistooli). Jäseniä lisätään sitä mukaa, kun on suorittanut SRA-teoriat, ampunut IDPA-classifierin tai on TA-status.

Ari kirjoitti: Tuon mukanani 10 SRA taulua. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ammunta
Pääkaupunkiseutu
Sekajoukkue
27

MS Otso Nimenhuuto.com

Sunnuntain harjoitukset klo 15.00-18.00 Nuutin radalla

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Ammunta
Nuutti
Sekajoukkue
32

Ares Nimenhuuto.com

Jousiammuntaseuramme ARES toimii ja vaikuttaa Vaasan Vähässäkyrössä. Ammunnat kesällä tuulivoimapuiston kentällä keskiviikkoisin klo 17-21 ja sunnuntaisin klo 11-15.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jousiammunta
Vähäkyrö
Sekajoukkue
28

Vuohimäki-Inkoo Nimenhuuto.com

Alvin kirjoitti: Alvin är sjuk och kan inte komma ikväll (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Ammunta
Ei asetettu
Sekajoukkue
136

ATC Shooters Nimenhuuto.com

Salme kirjoitti: No nih, kesärenkailla ei kyllä uskallakaan lähteä 😔 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ammunta
Vaajakoski
Sekajoukkue
209

Kemresjrs Nimenhuuto.com

Jori kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Ammunta
Kempele
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ammuntajoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ammunta on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.