Ammunta­joukkueita

Ammunta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ammunta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ammunta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ammunta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ammuntajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 13 ja niissä on yhteensä yli 260 pelaajaa.

Ammunta: joukkueet kartalla
Kartta - ammunta

Jo 13 ammuntajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Tyrnävän Reserviläiset Nimenhuuto.com

Tyrnävän Reserviläiset ry on valtakunnallisen Reserviläisliiton ja Pohjois-Pohjanmaan Reserviläispiirin jäsenyhdistys. Yhdistyksessä on jäseniä miehistöstä, aliupseereista ja upseereista. Yhdistys toimii yhteistyössä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kanssa. Yhdistyksen kotisivu ja tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.tyrnavanreservilaiset.fi Lisätietoja vapaaehtoisesta maanpuolustuskoulutuksesta osoitteessa www.mpk.fi. Pohjois-Pohjanmaan maanpuolustuslehti löytyy osoitteesta www.pohjanpoika.net

Asmo kirjoitti: Pohjan Poika lehden numero 3/2014 on ilmestynyt internetissä, kannattaa tutustua palkitun lehden runsaaseen siisältöön. Tässä numerossa on Tyrnävän Reserviläiset ry:n jäsenten artikkeleita, osoite on http://issuu.com/pohjanpoika-/docs/pohjanpoika_3_2014?e=8365242/9435478 (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Reserviläistoiminta, Urheilu ammunta, Maanpuolustus, Sra, Mpk ja Ammunta
Tyrnävä
Sekajoukkue
119

Nuoli-Haukat Nimenhuuto.com

Yhdistys ylläpitää ja edistää jousiammunnan harrastustoimintaa erilaisilla jousilla. Seuran jäsenistöstä löytyy aktiivisia ampujia mm. vastakaari-, pitkä- ja taljajousilla. Joukossa on myös paljon tee-se-itse henkeä ja toisinaan radoillamme näkee itse tehtyjä jousia.

Pasi kirjoitti: Onko jollakulla jäänyt nurkkiin pölyttymään vastakaareen lapoja pauttiarallaa 20-24 paunasia. Pituudella ei suurta merkitystä. Kiinnitys ILF. Olisin kiinnostunut ostamaan. 0500 443245/spider79@wippies.fi - Pasi K (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jousiammunta
Hämeenlinna
Sekajoukkue
80

Ragnarök Nimenhuuto.com

Ragnarökin avointen vaistojousiammuntaharjoitusten aikataulu.

Johanna kirjoitti: Huom! Huomaa, että tapahtuman kesto on merkitty tapahtuman otsikkopalkkiin (aika voi erota Nimenhuudon määrittelemästä tapahtuma-ajasta). Tämä siksi, että ilmaisversiossa ei voi määritellä tapahtumalle lopetusaikaa, vaan se tulee aina defaulttina 2h :( Eli tarkista loppumisaika vihreästä otsikkop... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Vaistojousiammunta ja Jousiammunta
Jyväskylä
Sekajoukkue
8

JHMS Jouset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Historiallisen miekkailun seuran (JHMS) vaistojousiammuntajaosto.

Tuija kirjoitti: Jousta vailla! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Vaistojousiammunta ja Jousiammunta
Jyväskylä
Sekajoukkue
15

Practical and Target Shooter Nimenhuuto.com

Practical & Target Shooters Jyväskylä on monipuolista ammuntaa harrastavien ampujien ryhmä joka toimii Keski-Suomessa.

Sampo kirjoitti: Korvaako tämä Practical and Target Shooter ryhmä ATC Shooters ryhmän? Molemmat kun ei näy yhtä aikaa... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ammunta
Jyväskylä
Sekajoukkue
38

PJM Ry Nimenhuuto.com

PJM RY:N tapahtumiin osallistumissivu

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jousiammunta
Pirkanmaa
Sekajoukkue
5

Dianan Kilparyhmä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jousiammunta
Vaasa
Sekajoukkue
21

Teuvan jousiampujat Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Moro (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jousiammunta
Teuva
Sekajoukkue
8

Dianan treeniryhmä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Valmentajakoulutusta syksyllä 1- ja 2-tasoille Anne Lantee 5.8.2015 Tulevan syksyn ja kevään aikana järjestetään tarkkuuslajien yhteiset valmentajakoulutukset 1-tasolle ja 2-tasolle. SJAL tukee edelleen seuroja alentamalla koulutuksen hintoja jousiampujille. Ilmoittaudu koulutuksiin! Viime vuonna... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jousiammunta
Vaasa
Sekajoukkue
7

EBS Nimenhuuto.com

EBS on Tammisaaressa toimiva jousiammuntaseura, jonne ovat tervetulleita kaikenikäiset lajista kiinnostuneet ja siihen hurahtavat ampujat. Pääset kokeilemaan eri ammuntatyylejä seuran pyssyillä. Valmentajina toimivat kansainvälisissä kisoissa erinomaisesti menestyneet ampujat. Saat tukea ammuntaan ruotsiksi ja suomeksi Talvikaudella ammumme Österbyn hallissa ja kesällä ulkokentällä sekä maastoradallamme.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jousiammunta
Raasepori, Tammisaari
Sekajoukkue
18

Nivalan Eränkävijät Nimenhuuto.com

Metsästys / Ammuntasimulaattori. Kalliontie 22 (vanha uimahalli)

Pekka kirjoitti: tämä on testi, tuliko tämää testi viesti perille (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Ammuntasimulaattori
Nivala
Sekajoukkue
2

Ampumakoulu PHA Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Kuukauden toisena keskiviikkona EI ole koskaan ampumakoulua. Rata on kilpailukäytössä. Näillä viikoilla voitte käydä ampumassa tiistain tai torstain avoimilla vuoroilla. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Ammunta
Tampere
Sekajoukkue
18

ATC Shooters Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Itse reissussa 29.3 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Ammunta
Vaajakoski
Sekajoukkue
124

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ammuntajoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ammunta on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.