Ampumahiihto­joukkueita

Ampumahiihto on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ampumahiihto. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ampumahiihto­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ampumahiihto­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ampumahiihtojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 ampumahiihtojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OHS-ampumahiihto Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Lumetustyöt Sankivaaran ensilumenladulla on aloitettu, joten pyydämme hiihtäjiä siirtymään muille reiteille turvallisuuden vuoksi. Valmista pyritään saamaan arviolta torstaihin 7. marraskuuta mennessä. Täten myös tiistain 5.11. harkat on peruttu. (15 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ampumahiihto
Oulu
Sekajoukkue
97

TVV Biathlon Nimenhuuto.com

Sara kirjoitti: Seuran ase ja patruunat (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Ampumahiihto
Tuusula
Ei asetettu
128