Ampumahiihto­joukkueita

Ampumahiihto on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ampumahiihto. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ampumahiihto­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ampumahiihto­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ampumahiihtojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Ampumahiihto: joukkueet kartalla
Kartta - ampumahiihto

Jo 2 ampumahiihtojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OHS-ampumahiihto Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Hei, Lauri Elo ampumahiihtoliitosta ilmoitti, että OHS ampumahiihto on Suomen ensimmäinen ampumahiihdon Tähtiseura. Tähtiseura tunnus luovutetaan la 10.11.2018 Kokkolassa ampumahiihtoliiton syysliittokokouksessa. Seuraava auditointi on 3 vuoden kuluttua. Onnittelut pyydettiin välittämään kaikille... (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ampumahiihto
Oulu
Sekajoukkue
94

TVV Biathlon Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Keskiviikon 21.11.2018 yhteistreenien ohjelma on seuraava: Lunta odotellessa tehdään treenit juosten tossu pelissä. Amppariryhmä: - jatketaan edelleen alkuun ammunnan ja ampumapaikkatoiminnan harjoittelua - tavoiteena toistaa hyviä ja samanlaisia laukauksia useita peräkkäin - Lajiharjoituksessa j... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Ampumahiihto
Tuusula
Ei asetettu
103