Ampumahiihto­joukkueita

Ampumahiihto on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ampumahiihto. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ampumahiihto­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ampumahiihto­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ampumahiihtojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 ampumahiihtojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OHS-ampumahiihto Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Hei, oliko seuran aseet tänäänkin käytössä? Terkuin Outi (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ampumahiihto
Oulu
Sekajoukkue
96

TVV Biathlon Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Otepään rulla-ah-leirin ohjelma löytyy nyt Nimenhuudon Kuvat ja materiaalit => Sekalaiset. Urheilijoiden nimet löytyvät ohjelman alariviltä. Tarkista, että nimi on listoilla / ei ole ylämääräisiä nimiä ja ilmoita (Jarmo La) jos virheitä. https://tvvbiathlon.nimenhuuto.com/team_files/folder_show?i... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ampumahiihto
Tuusula
Ei asetettu
121