Ampumahiihto­joukkueita

Ampumahiihto on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ampumahiihto. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ampumahiihto­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ampumahiihto­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ampumahiihtojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Ampumahiihto: joukkueet kartalla
Kartta - ampumahiihto

Jo 3 ampumahiihtojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OHS-ampumahiihto Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: AMPUMAHIIHDON POHJOIS-SUOMEN SEURATIEDOTE/ ALUETOIMIKUNTA AMPUMAHIIHDON PSM – KILPAILUOHJELMA 1. Ampumahiihdon PSM pikamatka, Raahe / SaRe, lauantai 6.1. 2.02018 Kilpailukeskus: Raahen hiihtomaja, kohdistus klo 11.00-11.45, kilpailu klo 12 Kilp.johtaja: Timo Mäkinen, Tiedustelut: Timo Mäkinen puh... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ampumahiihto
Oulu
Sekajoukkue
82

TVV Biathlon Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: HUOMIO! HUOMIO! Tuusulassa on latukone tamppaamassa penkkaan ja uria. Tänään pystyy mahdollisesti hiihtämään pientä lenkkiä ja ampumaan suksilta. Ottakaa hiihtovälineet varalta myös mukaan, ei ihan ykköspareja kuitenkaan. Juoksu varustus myös mukaan. Tehdään treeni olosuhteiden ja tilanteen mukaa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ampumahiihto
Tuusula
Ei asetettu
90

PHS talkoolaiset Nimenhuuto.com

Helena kirjoitti: Kolme Moisiota tulee (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Maastohiihto, Ampumahiihto, Mäkihyppy ja Hiihto
Kuopio
Sekajoukkue
47

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja