Argentiinalainen tango­joukkueita

Argentiinalainen tango on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on argentiinalainen tango. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne argentiinalainen tango­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan argentiinalainen tango­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin argentiinalainen tangojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 argentiinalainen tangojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pasional Nimenhuuto.com

Argentiinalaisen tangon tunnit Maanantaisin La Boheme Katariinankatu 4 17.30-18.30 Alkeet 18.30-19.30 Jatko 19.30 jatko/edistyneet Ilmoittaudu! pasional.fi@gmail.com 0405815347

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Argentiinalainen tango
Helsinki
Sekajoukkue
3