Big band­joukkueita

Big band on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on big band. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne big band­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan big band­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin big bandjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 big bandjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Swing Eagles Nimenhuuto.com

It Don´t Mean a Thing If It Ain´t Got that Swing

Tom kirjoitti: Ei harjoituksia! Hyvää kesää kaikille! (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Big band
Tampere
Sekajoukkue
22

BotniaBigBand Nimenhuuto.com

Botnia Big Band ry

Markku kirjoitti: Botnia Big Band 13.4.2024 Oulun yliopiston Saalastinsalissa Maria Viitasaaren 50-vuotisjuhlakonsertti INSTRUMENTAALIT: Freudian Lips säv. Jukka Viitasaari SOOLOT: piano, tenorisaksofoni (TP) Plains Blues säv. Jukka Lumme SOOLOT: alttosaksofoni (JL), trumpetti (Jaakko Jauhiainen) SOLISTINA MARIA: ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Big band musiikki
Kuortane
Sekajoukkue
30

rubb Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Big band
Espoo
Sekajoukkue
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja