Boccia­joukkueita

Boccia on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on boccia. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne boccia­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan boccia­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin bocciajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Boccia: joukkueet kartalla
Kartta - boccia

Jo 3 bocciajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Boccia 2019 Nimenhuuto.com

Boccia 2018 ryhmän kauttaa saat tiedon SM kilpailuista sekä muusta huomioitavasta. Täällä pystyt ilmoittamaan treeneistäsi joihin muut voivat myöskin halutessaan osallistua. Voit myös viestitellä kaikille ryhmäläisille täällä.

Juho kirjoitti: Jari-Juho (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Boccia
Sekajoukkue
12

Boccia maajoukkue Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Hyvä Jari ... 5-7 metrin peliä on hyväå harjoitella. Kuten huomasitte oli se alue mille ei oikeastaan kukaan pelannut Olbiassa. Näenkin sen meille otollisena alueena. (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Boccia
Ei asetettu
Sekajoukkue
5

HIY kilpaboccia Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Mikäli teillä on kiinnostusta osallistua kansallisiin turnauksiin, niin tuolta saa tietoa mitä ja missä. https://www.vammaisurheilu.fi/liikunta-ja-urheilu/lajit/boccia/tapahtumat Kilpailuihin osallistuminen ja matkat pitää maksaa itse, mutta kimppakyytinä ym. kustannukset ei tule kalliiksi. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Boccia
Helsinki
Sekajoukkue
8