Boccia­joukkueita

Boccia on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on boccia. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne boccia­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan boccia­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin bocciajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 bocciajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

ParaBoccia Nimenhuuto.com

ParaBoccia ryhmän kauttaa saat tiedon SM kilpailuista sekä muusta huomioitavasta. Täällä pystyt ilmoittamaan treeneistäsi joihin muut voivat myöskin halutessaan osallistua. Voit myös viestitellä kaikille ryhmäläisille täällä.

Jan kirjoitti: 5.9. pidettävä ParaBoccian 3/4 SM osakilpailu on peruttu !!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Boccia
Sekajoukkue
14

Boccia maajoukkue Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Kiitos pojat mahtavasta leiristä. Oli hienoa huomata lisääntynyt panostuksenne suunnitelmalliseen harjoitteluun, mikä näkyikin parantuneena osaamisena kaikilla osa-alueilla. Tästä on hyvä jatkaa kohti Zagreb Regional Openia. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Boccia
Ei asetettu
Sekajoukkue
6

HIY kilpaboccia Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Pajulahdessa, 1-3.5., pidettävät Boccian sisäkenttien SM kisat on peruttu samoin kevään kilpabocciaharjoitukset !!! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Boccia
Helsinki
Sekajoukkue
9