Boccia­joukkueita

Boccia on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on boccia. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne boccia­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan boccia­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin bocciajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 bocciajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

ParaBoccia Nimenhuuto.com

ParaBoccia ryhmän kauttaa saat tiedon SM kilpailuista sekä muusta huomioitavasta. Täällä pystyt ilmoittamaan treeneistäsi joihin muut voivat myöskin halutessaan osallistua. Voit myös viestitellä kaikille ryhmäläisille täällä.

Jan kirjoitti: Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan joihinkin ParaBocciamaajoukkueen 2 päivän leirityksiin, vuonna 2020, omakustanteisesti (n.100-110 €/kerta), niin ilmoitathan siitä minulle. Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyviä joulun odotusaikoja. (17 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Boccia
Sekajoukkue
14

Boccia maajoukkue Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Ranking sijoitukset 23.09.2019 Jari Rummukainen - Wolrd, 85 - Europe, 41 Juho Lehtonen - World, 113 - Europe, 54 Pari (Jari/Juho) - World, 36 - Europe, 18 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Boccia
Ei asetettu
Sekajoukkue
6

HIY kilpaboccia Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Olen lisännyt talven ja kevään 2020 kilpatreenivuorot sekä SM kilpailut. Huomioithan että on erikseen Boccia ja ParaBoccia/kourupelaajat treenivuorot. Oikein hyvää joulua ja uutta vuotta :) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Boccia
Helsinki
Sekajoukkue
10