Boccia­joukkueita

Boccia on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on boccia. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne boccia­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan boccia­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin bocciajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Boccia: joukkueet kartalla
Kartta - boccia

Jo 3 bocciajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Boccia 2018 Nimenhuuto.com

Boccia 2018 ryhmän kauttaa saat tiedon SM kilpailuista sekä muusta huomioitavasta. Täällä pystyt ilmoittamaan treeneistäsi joihin muut voivat myöskin halutessaan osallistua. Voit myös viestitellä kaikille ryhmäläisille täällä.

Jan kirjoitti: Tuon 10.2. pelattavaan SM-osakilpailuun testattavaksi brittikourun, mikäli haluaa sitä kokeilla pelien välissä tms. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Boccia
Sekajoukkue
12

Boccia maajoukkue Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Koittakaa ottaa treeneissä pelinrakennusta, unohtaen maalipallo ja käyttäen muita palloja hyväksi biljardimaisesti. Otatte ihan peliä toisianne vastaan. (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Boccia
Ei asetettu
Sekajoukkue
6

HIY kilpaboccia Nimenhuuto.com

Päivitetty 19 päivää sitten

Boccia
Helsinki
Sekajoukkue
6