Bofferointi­joukkueita

Bofferointi on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on bofferointi. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne bofferointi­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan bofferointi­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin bofferointijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Bofferointi: joukkueet kartalla
Kartta - bofferointi

Jo 2 bofferointijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Bofferiakatemia Nimenhuuto.com

Bofferointi on kevyen kontaktin urheilulaji, missä taistellaan pehmustetuilla ja turvallisilla aseilla. Tätä nimenhuutoa käytetään vain kalenterin luomiseen, siksi osallistuvia henkilöitä näkyy täällä niin vähän. Normaalisti treeneissä on n. 10-30 osallistujaa. Kotisivut: www.bofferiakatemia.fi

Ossi kirjoitti: Tänään 14.5. ei ole Etelän Imperiumin omia treenejä. Vietetään rauhassa äitienpäivää. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Bofferointi
Helsinki, Espoo, Tampere
Sekajoukkue
38

Turun Boffaajat Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Koska SoHu-foorumin sähköpostijärjestelmä on rikki, niin kysynpä täältä: Millaisin majoitusviritelmin porukkaa on menossa SoHuun tänä vuonna? Kiinnostusta löytyy kyllä kuluihin osallistumiseen. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Bofferointi
Turku
Ei asetettu
96

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja