Bofferointi­joukkueita

Bofferointi on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on bofferointi. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne bofferointi­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan bofferointi­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin bofferointijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Bofferointi: joukkueet kartalla
Kartta - bofferointi

Jo 2 bofferointijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Akatemia Nimenhuuto.com

Akatemia on kohtalaisen uusi ja erittäin aktiivinen Bofferointiseura joka toimii aktiivisesti Pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Bofferointi on kevyen kontaktin urheilulaji, missä taistellaan pehmustetuilla ja turvallisilla aseilla. Täällä nimenhuudossa vain treenien vetäjät ilmoittautuvat, siksi osallistuvia henkilöitä näkyy täällä niin vähän. Normaalisti treeneissä on n. 10-30 osallistujaa. Joukkueen kotisivut: www.bofferiakatemia.fi

Ossi kirjoitti: MUUTOS TÄMÄN PÄIVÄN TREENEIHIN! Sain just Antilta viestiä koululta et sali on täynnä pulpetteja yms. yo-kirjoitusten jäljiltä, vaikka varmistimme erikseen koululta että tänään sali olisi käytettävissä. Eli pidetään yleiskutsu tosta huolimatta, mutta koulun viereisellä kentällä. Eli ottakaa ulkoka... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Bofferointi
Helsinki, Espoo, Tampere
Sekajoukkue
37

Turun Boffaajat Nimenhuuto.com

Bunkkis kirjoitti: Olettaen että tervehdyn (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Bofferointi
Turku
Ei asetettu
91

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja