Bofferointi­joukkueita

Bofferointi on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on bofferointi. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne bofferointi­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan bofferointi­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin bofferointijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 bofferointijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Bofferiakatemia Nimenhuuto.com

Bofferointi on kevyen kontaktin urheilulaji, missä taistellaan pehmustetuilla ja turvallisilla aseilla. Tätä nimenhuutoa käytetään vain kalenterin luomiseen, siksi osallistuvia henkilöitä näkyy täällä niin vähän. Normaalisti treeneissä on n. 10-30 osallistujaa. Kotisivut: www.bofferiakatemia.fi

Ossi kirjoitti: Tätä kalenteria ei päivitetä enää, korvaava kalenteri löytyy: http://tiny.cc/tvpv7y (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Bofferointi
Helsinki, Espoo, Tampere
Sekajoukkue
38

SABO ry Nimenhuuto.com

SABO (Salon Alueen Boffaajien Organisaatio) ry vastaa Salon boffausskenen ylläpidosta ja kasvattamisesta. Treenit kahdesti viikossa (Ti ja to) klo 18.00-20.00. Sotahuutojoukkueista edustettuina pääasiassa Graalin Hurtat ja Rotat. Ikäraja 15 v.

Karoliina kirjoitti: Varsiaseet ja heittokeihäät mukaan (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Boffaus ja Bofferointi
Salo
Ei asetettu
14

Turun Boffaajat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Antti kirjoitti: Hiljasen näköistä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Bofferointi
Turku
Ei asetettu
135