Bridge­joukkueita

Bridge on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on bridge. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne bridge­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan bridge­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin bridgejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Bridge: joukkueet kartalla
Kartta - bridge

Jo 4 bridgejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

bridgepk Nimenhuuto.com

Pörssiklubin bridgejaos

Matti kirjoitti: Huomenna arvotaan parit (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Bridge
Helsinki
Miehet
22

Tiku Bridge Nimenhuuto.com

Tikun bridgekerhon peli-iltojen ilmoittautumisjärjestelmä. Jos muuta ei ole ilmoitettu on pelit ravintola Milenkassa klo 17.00 alkaen. Viikolla pelataan lähtökohtaisesti aina yksi ilta. Sen joka kahdeksanneksi kirjautuu jollekin peli-illalle tulee varmistua että millään muulla illalla ei ole vielä kahdeksaa pelaajaa. Jos jollain muulla illalla on jo kahdeksan osallistujaa on tuo toinen ilta jo lukittu peli-illaksi, eikä toiselle illalle saa enää ilmoittautua.

Jaakko kirjoitti: Hei, Päätimme (Mersu, MIka Ja Jaakko), että siirrämme bridgeilmoittautumiset Osallistujat.com palveluun Nimenhuuto.comin heikon toimivuuden vuoksi. Osallistujat.com toimii TK:n verkossa ainakin IE:llä ja Firefoxilla. Perustin Osallistujiin Tikubridgelle ilmoittautumiskalenterin ja vein tiistaille... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Bridge
Helsinki
Ei asetettu
27

Kajaanin Bridgekerho Nimenhuuto.com

Kajaanilaisia innokkaita bridgen pelaajia. RD:n mielestä Suomen paras kerho.

Marko kirjoitti: pari jos sais vielä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Bridge
Kajaani
Ei asetettu
23

Kajaanin bridgekurssi Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Bridge
Kajaani
Sekajoukkue
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Bridgejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on bridge on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.