Bridge­joukkueita

Bridge on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on bridge. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne bridge­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan bridge­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin bridgejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 bridgejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

bridgepk Nimenhuuto.com

Pörssiklubin bridgejaos

Matti kirjoitti: Tervehdys, kevään viimeinen bridgevaraus Pörssiklubilla to 2.6. klo 17.30. Pelimaksu 5 eur. Ilmoittaudu mukaan https://bridgepk.nimenhuuto.com/events/15614599 T. Matti (29 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Bridge
Helsinki
Miehet
58

Kajaanin Bridgekerho Nimenhuuto.com

Kajaanilaisia innokkaita bridgen pelaajia. RD:n mielestä Suomen paras kerho.

Joukkue etsii pelaajia: Tule tutustumaan torstaisin Kajaanin Puisto Bowlingiin kello 17. Järjestämme ...

Juha kirjoitti: Hei Olisitteko kilttei ja ilmoittautuisitte torstain simuun jo keskiviikkoiltaan mennessä? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Bridge
Kajaani
Ei asetettu
22